Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Baseus Superior seeria USB-Micro USB kaabel, 2A, 1m (valge)

  • 11.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1583638
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Baseus CAMYS-02 USB-mikro-USB-kaabel

Vastupidav Baseuse USB-mikro-USB-kaabel on kodus, tööl ja liikvel olles hädavajalik. Võimaldab laadida kuni 2A ja andmeedastuskiirust kuni 480Mbps. Vastupidav kahjustustele ja kulumisele - teenib teid suurepäraselt pikka aega. Kaabli hoiustamine ja transportimine aitab teid kaasasoleva Velcro kinnitusega.

Laeb teie seadmeid kiiresti

Toode pakub kohest laadimist kuni 2A. Te ei pea enam igavesti ootama, kuni teie seadmed on taas töövalmis! Selle 4-ahelaline tinatatud vasesüdamik vastutab kaabli usaldusväärse töö eest. Muuhulgas tagab see väiksema takistuse ja seega stabiilsema ja kiirema laadimise.

Lai ühilduvus

Mille poolest on kaabel igas kodus kasulik? Selle lai ühilduvus! Saate seda edukalt kasutada erinevate mikro-USB-pordiga varustatud seadmete toiteks. Muuhulgas saab see laadida valitud nutitelefonide ja tahvelarvutite mudeleid, lauaventilaatoreid ja lampe, akusid ja isegi väikseid triikraudu!

Edastage failid hetkega

Kaabli abil saate oma seadmeid mitte ainult kiiresti laadida. Samuti võimaldab toode edastada andmeid kiirusega kuni 480Mbps. Kas soovite kopeerida palju fotosid või salvestada suure filmi? Pole probleemi! Baseuse kaabliga edastate kõik vajalikud failid kiiresti.

Kindel jõudlus

Kaabel üllatab teid oma vastupidavusega. Tänu tugevdatud konstruktsioonile on see uskumatult paindlik ja paindumiskindel. See on valmistatud ABS-plastikust, mida iseloomustab äärmiselt madal kriimustus- ja pleekimistundlikkus. Kaabel on valmistatud paksendatud TPE-st – seda pole nii lihtne katki teha ega venitada.

Kohandatud teie vajadustele

Müügil on 2 kaabli pikkuse varianti - 1m ja 2m. Valige endale sobiv ja nautige kasutusmugavust, kus iganes te ka poleks. Toode on kasulik nii kodus, tööl kui ka puhkusel - peaaegu kõikjal võimaldab teil mugavalt seadmeid laadida ja faile edastada. Saate seda kasutada ka autos, näiteks telefoni toiteks sõidu ajal.

Bränd Baseus
Nimi Superior-seeria kiirlaadimise andmekaabel
Mudel CAMYS-02
Materjal ABS + TPE
Praegune 2A max.
Edastuskiirus Kuni 480 Mbps
Pikkus 1 m
Värv Valge
Omadused
Kiirlaadimise standard Toitevarustus
Laadimisvõimsus (W) 10
Toode Kaabel
Ühenduse tüüp USB-A - MicroUSB
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles