Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Baseus SuperCeramic kaitsekomplekt läbipaistev klaasümbris ja karastatud klaas iPhone 14 Plus jaoks

  • 13.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.66 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1463075
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Baseuse superkeraamiline kaitsekomplekt, läbipaistev klaasümbris ja karastatud klaas iPhone 14 Plusile.

SuperCeramic kaitsekomplekt vabastab teid kõigist muredest teie telefoni turvalisuse pärast! Signatuuri Baseuse ümbris on valmistatud hoolikalt valitud ja keemiliselt tugevdatud materjalidest. Toodet iseloomustab keskmisest kõrgem vastupidavus. Air Armor süsteem tagab kukkumise korral tõhusa löögisummutus. Karastatud klaas suurendab veelgi seadme kaitsetaset. Komplekt ühildub iPhone 14 Plusiga.

-Baseus/ARCJ010102/6

Uuenduslik disain

SuperCeramic korpuse materjal koosneb värvitutest keraamilistest nanokristallidest, mis on põimitud alusklaasi ja on keemiliselt tugevdatud. See muudab klaasmaterjali kaks korda tugevamaks ja vastupidavamaks kui tavaline klaas. Toode koosneb kolmest uuenduslikust kihist: tsingitud pind on kriimustuskindel ja annab 10% kukkumispehmendust, õhkpolsterdatud kiht, mis pehmendab 69% ja silikoonkiht, mis tagab 20% kukkumispehmenduse.

-Baseus/ARCJ010102/4

Kõrge kaitsetase

Läbimõeldud disain muudab ümbrise ülimalt vastupidavaks ja kauakestvaks, ühtlasi pehmendab telefoni tõhusalt kukkumiste eest. Air Armor kaitse tagab objektiivi täieliku ohutuse. Kahjustamise võimaluse täielikuks minimeerimiseks on objektiivihoidik 0,3 mm paksem. Korpus talub kuni 10 kg koormust. Komplekt sisaldab karastatud klaasi, mis tagab teie telefoni täieliku kaitse, samuti puhastuskomplekti, mis aitab säilitada SuperCeramic toodete esteetilist välimust.

-Baseus/ARCJ010102/3

Lisahüved

Baseuse tootel on kõrge läbipaistvus (8K). Korpuse tekstuur on puudutusele meeldiv ja õrn nahale. Tänu suurele paindlikkusele on ümbrist lihtne telefoni peale panna ja sealt eemaldada. Toode ei sega seadme juhtmevaba laadimist. Korpus ei mõjuta ka nuppude tundlikkust puudutamisel. Tänu oleofoobsele kattele säilitab teie telefon kena välimuse. Sa ei pea muretsema kollasuse või nähtavate kasutusjälgede pärast.

-Baseus/ARCJ010102/2

Sisaldab:

  • Läbipaistev korpus
  • Kurnatud klaas
  • Puhastuskomplekt
  • Kasutusjuhend
Toode. Baseus
Nimi Baseus SuperCeramic sarja klaasist korpus
Mudel ARCJ010102
Materjal TPU klaas
Tootmistehnoloogia Survevalu, plastist survevalu
Värv Läbipaistev
Suurus 6,7 tolli
Ühilduvus iPhone 14 pluss

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles