Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Baseus Super Si Quick Charger 1C 25W seinalaadija USB-C-USB-C 1 m kaabliga (must)

  • 19.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 6.66 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1456060
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Laadija Baseus TZCCSUP-L01

Baseus TZCCSUP-L01 kompaktlaadijaga saate oma seadmeid kiiresti laadida kuni 25 W võimsusega. See kaitseb seadmeid kahjustuste eest tänu oma keerukale kaitsesüsteemile. See ühildub paljude nutitelefonide ja tahvelarvutitega ning 100-240 V vahelduvvoolu pingevahemik võimaldab seda kasutada peaaegu kõikjal maailmas. Selle suurepärased omadused on kombineeritud kompaktse suurusega – see mahub kergesti taskusse !

Laadige kuni 3 korda kiiremini

Selle praktilise seadmega saate PD-kiirlaadimisega telefone laadida kuni kolm korda kiiremini kui tavaliste laadijatega. See võimaldab laadida aku umbes 50% -ni vaid 30 minutiga. Suurepärane aja kokkuhoid: te ei pea enam tunde ootama, kuni teie nutitelefon on taas kasutamiseks valmis !

Võrratu kasutajate turvalisus

Baseuse laadija reguleerib automaatselt voolutugevust vastavalt toidetavate seadmete tüübile, et tagada optimaalne laadimiskiirus ja kaitsta neid kahjustuste eest. Muuhulgas on seadmel spetsiaalne kaitse ülekoormuse, lühise või ülekuumenemise eest. ABS-plastist korpus soodustab tõhusamat soojusjaotust, kaitseb põletuste eest ja hoiab ära laadija kahjustamise .

Sellega saab laadida erinevaid seadmeid

Toode ühildub kõigi kiirlaadimist toetavate iPhone'idega. Ideaalne ka Androidi nutitelefonidele või tahvelarvutitele. Saate seda edukalt kasutada muuhulgas toiteplokkide, laualampide või käsiventilaatoritega. Mitme kiirlaadimisprotokolli toega saab seda ainulaadset laadijat kasutada peaaegu igas olukorras !

Suured võimalused, väikesed mõõtmed

Super Si tehnoloogia abil oli võimalik laadija suurust vähendada, suurendades samal ajal selle võimalusi. Seade on äärmiselt tõhus ja ohutu kasutada. See võib töötada isegi kõrgetel temperatuuridel. Siiski jääb see äärmiselt väikeseks ja kergeks – see ei koorma teie pagasit, mahub kotti või isegi taskusse ning võite selle kõikjale kaasa võtta .

Kaasas ideaalse kvaliteediga kaabel

Komplekti kuulub ka praktiline 1-meetrine Baseus USB-C-USB-C kaabel. Selle abiga saate laadija eeliseid täielikult ära kasutada ja seadmeid tõhusalt laadida. Toode on valmistatud vastupidavast TPE materjalist, muutes selle väga kulumiskindlaks. Selle kasuliku kaabli abil saate oma seadmeid kiiresti ja mugavalt laadida, kui neid vajate .

Laadija
Bränd Baseus
Nimi Super Si 1C kiirlaadija
Mudel TZKKSUP-L01
Tema kaal 51 g
Värv Must
Vahelduvvoolu sisend 100–240 V~, 50/60 Hz, 0,7 A
USB-C väljund 5 V = 3 A, 9 V = 2,77 A, 12 V = 2,1 A
Kaabel
Bränd Baseus
Nimi Mini-USB-C kuni USB-C 3A kaabel
Materjal TPE
Pikkus 1 m
Praegune 3A
Liides USB-C – USB-C
Omadused
Kiirlaadimise standard Toitevarustus
Laadimisvõimsus (W) 25
Ühenduse tüüp USB-C
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles