Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Baseus Stylus Apple pliiatsi 1 ja 2 (2 tk) vahetusotsad

  • 14.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1456486
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Asenduspliiatsiotsad Baseus Stylus Apple 1 & amp; 2 (2tk)

Kui olete Apple Pencili omanik ja olete märganud, et pliiats võib vajada väljavahetamist, olete jõudnud õigesse kohta. See tootemudel ühildub selle konkreetse seadmega. See on valmistatud kvaliteetsest silikoonist, mis ei tekita kasutamisel praktiliselt mingit heli, nii et saate nautida vaikust. Lisaks pakuvad näpunäited täpsust ja neid on väga mugav kasutada.

Täpsus

See toode muudab Apple Pencili kasutamise veelgi lihtsamaks. Need vahetatavad näpunäited parandavad teie tippimise täpsust. Sellega töötades valitseb vaikus, kuna selle kasutamisel heli praktiliselt ei teki. Selle põhjuseks on kvaliteetse silikooni kasutamine nende tootmisel.

Ühilduvus

Kui Apple Pencil on juba väga kulunud, pole midagi, see sobib selle mudeli asendusotstega. Need võimaldavad teil seadme kasutamist jätkata. Nii et kui olete Apple Pencili omanik, võib see toode kasulik olla.

Mugavus

Vahetatavaid pliiatsiotsi on väga lihtne kasutada. Tootega alustamiseks asetage see lihtsalt oma Apple Pencilile ja oletegi valmis. Allalaadimine on sama lihtne. Pigistage lihtsalt asendusotsikut tugevalt ja eemaldage see.

Bränd Baseus
Mudel SXBC010002
Materjal Silikoon
Ühilduvus õuna pliiats

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles