Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Baseus Speed Mini Quick Charger seinalaadija, USB-C, PD, 3A, 20W (must)

  • 17.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 6 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1456078
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Laadija Baseus CCFS-SN01

Laadige oma seadmeid 3 korda kiiremini kui tavaliselt. Laadija Baseus CCFS-SN01 toetab kiirlaadimist kuni 20 W ja tagab tänu kasutatud tehnoloogiatele ohutu kasutamise. Töötab kõige populaarsemate seadmetega. Selle väike suurus, kerge kaal ja 100-240 V ühilduvus muudavad selle ideaalseks reisimiseks.

Teie seadmete kiire laadimine

Laadija toetab näiteks selliseid protokolle nagu PD3.0, QC3.0, QC2.0 ja FCP. See ühildub PD 20W ja PD 18W. See tähendab, et see võib mõne seadme laadimisaega lühendada kuni 3 korda. Mõne iPhone'i 60% võimsuse taastamine võtab vaid umbes 30 minutit! Te ei pea enam igavesti ootama, kuni teie seadmed on uuesti kasutusvalmis.

Universaalne ühilduvus

See universaalne laadija tuleb kindlasti kasuks rohkem kui korra. See ühildub suurepäraselt ainult USB-C-Lightningi või USB-C-USB-C-kaabliga (ei ole kaasas). Saate seda edukalt kasutada mitte ainult nutitelefonide ja tahvelarvutite, vaid ka akude, käsiventilaatorite, laualampide ja juhtmevabade stereosüsteemide toiteks.

Ohutuse huvides

Nutikas kiip vastutab laadimise intensiivsuse automaatse reguleerimise eest vastavalt ühendatud seadme nõuetele. Nii et te ei pea kartma aku kahjustamise pärast. Laadija on muuhulgas kaitstud ka ülepinge, liigvoolu, lühise ja ülekuumenemise eest. Toode on läbinud ka ranged ohutustestid. Täiendav eelis on tulekindel korpus.

Asendamatu reisimisel

Miks võiks Baseuse laadija olla sinu unistuste kaaslane? Toode kaalub vaid 59 g ja on väga väike, seega ei võta see kotis, kohvris ega seljakotis palju ruumi. Universaalne ühilduvus pingega 100-240V võimaldab seda hõlpsasti kasutada peaaegu kõikjal maailmas. Nüüd saate nautida oma seadmete kiiret laadimist kõikjal, kus viibite – isegi välismaal!

Bränd Baseus
Nimi Kiire minikiirlaadija 1C
Mudel CCFS-SN01
Värv Must
Sissepääs 100–240 V~, 50/60 Hz, 800 mA
USB-C väljund DC 5V-3A, 9V-2,22A, 12V-1,67A max.
Kogu väljundvõimsus 20 W max.
Mõõtmed 50x43x26 mm (ilma pistikuta)
Kaal 59 g
Omadused
Kiirlaadimise standard Toitevarustus
Laadimisvõimsus (W) 20
Ühenduse tüüp USB-C
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles