Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Baseus Smooth Writing 2 mahtuvuslik pliiats aku indikaatoriga (valge)

  • 28.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 9.66 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1460987
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Baseus Smooth Write 2 (valge) mahtuvuslik pliiats/pliiats/pliiats

Laske oma loovus valla ja joonistage nagu proff! Baseuse pliiats võimaldab mugavalt iPadi juhtida ning joonistada ja kirjutada nagu päris paberile. Toode ühildub täielikult enamiku iPadidega ja sellel on vastupidav disain. Saate selle toimimist kohandada – pliiatsil on kuni 14 kohandamisfunktsiooni. See on väga täpne ja viivituseta ning tuvastamisel lõpetab ekraan automaatselt teie käele reageerimise, et saaksite vabalt kirjutada ja joonistada. Komplekt sisaldab vahetatavat otsikut.

Täpne jõudlus

Pliiats on ülitäpne ja tänu kullatud otsale erakordselt tugeva signaaliga. Selle tulemusel saate nautida oma liigutuste täiuslikku reprodutseerimist mis tahes nurga alt. Lisaks tuvastab tahvelarvuti pliiatsi tegevuse automaatselt. Selle aja jooksul ei reageeri see teie käepuudutustele, nii et saate vabalt joonistada ja kirjutada, muretsemata, et midagi kogemata välja lülitate või välja lülitate.

Mugav kasutamine

Baseus Smooth Write 2 loob ühenduse Baseuse rakendusega ja pakub kuni 14 erinevat seadet tahvelarvuti kiireks kasutamiseks. Ühe klõpsuga saate muuta heledust, helitugevust, teha fotot või ekraanipilti ja liikuda järgmisele lehele. Pliiatsi asetamine tahvelarvuti suhtes õige nurga alla aitab joonte paksust mugavalt reguleerida.

Lihtne laadimine

Baseuse pliiats asendab ideaalselt originaalset Apple Pencilit. Saate seda lihtsalt kaabli abil laadida. Üks laadimine tagab kuni 10 tundi töö või 12 kuud ooteaega. Tahvelarvutis kuvatav teade annab teile teavet pliiatsi laadimisoleku kohta.

Tugev disain

Toode kasutab kvaliteetseid materjale. Pliiatsi südamik on kaetud kullaga, mis tagab stabiilse ja usaldusväärse töö ilma viivituseta. Seda eristab vastupidavus, ülikerge kaal ja pehme puudutusega libisemiskindel viimistlus, mis pakub võrratut mugavust, nii et saate seda tundide kaupa vabalt kasutada. Komplekt sisaldab vahetatavat otsikut.

Kaasas

  • Pliiats x 1
  • Pliiatsi ots x 1
Tootja Baseus
Toote number SXBC060502
Ühenduse tüüp Traadita ühendus/rakenduse kaudu
Aku mahutavus 130 mAh
Toimimisaeg 10 tundi laadimise kohta / 12 kuud ooteaega
Materjal ABS+PC
Ühilduvus iPad mini 6 seeria, Air 4, 5 ja iPad Pro 0–6 seeria
Mõõtmed 165 x 9 mm
Kaal 13,5 g
Omadused
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles