Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Baseus Smart Eye kokkupandav laetav kontorilamp (valge)

  • 35.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 12 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1455942
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Baseus laualamp

Baseuse lambil on automaatse heleduse reguleerimise funktsioon. Praktiline disain paneb lambi valgustama suuremat ruumi ning soe värv on silmale meeldiv. Tänu sellele saate selle valguse käes raamatuid lugeda või mugavalt töötada.

Arukas valgusjaotus

Lambil on intelligentsed kiibid, mis reguleerivad automaatselt vajaliku valguse hulka. Kui ruumis on liiga vähe valgust, suurendab DGZG-02 heledust mugavaks töötamiseks. Kui aga viibite hästi valgustatud ruumis, vähendab lamp valguse hulka. Lisaks on lambil varem seadistatud režiimi meeldejätmise funktsioon.

Praktiline

Lamp jaotab valguse ristkülikukujuliselt, nii et see valgustab ainult teie töölauda. Valgusti värv meenutab päevavalgust ega tekita silmadele ebamugavust, nii et saate sellega mugavalt oma lemmikraamatut lugeda. Lisaks võib DGZG-02 teiega ka joonistamise ajal kaasas olla. Valgustuse värv muudab jooniste värvid ilmekamaks. Lambil on ka 180° pööramise funktsioon, nii et saate selle kaldenurka vastavalt oma vajadustele reguleerida.

Kompaktne

Lambi alus on väike, nii et see ei võta teie laual palju ruumi ja selle minimalistlik disain muudab selle kaasaegse interjööri ainulaadseks kaunistuseks. Lambi saate paigutada ka magamistuppa, kontorisse jne. DGZG-02 on kokkupandava konstruktsiooniga, nii et see mahub hõlpsasti kohvrisse, et saaksite selle reisile kaasa võtta. Lamp on juhtmevaba, nii et saate seda kasutada kõikjal, kus soovite.

3 värvitemperatuuri

Lambi värvitemperatuur jääb vahemikku 3000K kuni 6000K, nii et saate selle värvi vastavalt oma vajadustele reguleerida. Igapäevaste toimingute tegemisel töötab hästi valge lambivalgus (6000K). Kui aga soovid raamatut lugeda, on sobivaks värviks valge-kollane lamp (4500K). Arvuti ees töötades on parim värv ere, soe valgus (3000K). Lambi värvitemperatuuri reguleerimiseks hoidke lihtsalt lambi puutepaneelil olevat punkti.

2200 mAh aku

Seadme tööaeg on orienteeruvalt 13 tundi, kui kasutada lambist saadavat vähest valgust. Kui aga lamp põleb väga eredalt, on tööaeg 3 tundi. Seadme energiat saate uuendada komplekti kuuluva USB-C kaabli abil.

Minimalistlik disain

Lambil on 32 LED helmeid, mis jaotavad valguse ühtlaselt. Lambi alusel on puutepaneel, millega saab seadme värvitemperatuuri juhtida. Tugev libisemiskindel alus tagab stabiilsuse ning alumiiniumkate annab lambile elegantse välimuse. Lisaks on lamp saadaval valges ja hallis värvitoonis, nii et igaüks saab endale midagi valida.

Määrake sisu

  • Baseus DGZG-02 lamp
  • USB-C laadimiskaabel
Tootja Baseus
Mudel DGZG-02
Materjal ABS + PC + alumiiniumisulam
Värv valge
Sisendpinge DC 5V
Hinnatud jõud 5W (max.)
Valguse allikas LED
LED helmeste arv 32 tükki
Värviedastuse indeks Ra ≥95
Aku mahutavus 2200 mAh
Värvitemperatuur 6000 000 - 4000 000 - 3000 000
Töötemperatuur -10°C ~ 40°C
Kaalud 555 g
Laadimisaeg umbes 3 tundi
Tööaeg 13 tundi (madala valguse intensiivsusega), 3 tundi (suure valgustugevusega)

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles