Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Baseus Share Together autolaadija pikendusjuhtmega, 2x USB, 2x USB-C, 120W (hall)

  • 25.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 8.66 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1456083
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Autolaadija Baseus CCBT-A0G

Baseus Share Togetheri autolaadija võimaldab kiirelt laadida kuni 4 seadet üheaegselt. Selle koguväljundvõimsus ulatub 120 W-ni. 1,5 m pikkune laiendus võimaldab seda mugavalt kasutada ka tagaistmel sõitjatel. Tugev ja vastupidav – tagab ühendatud seadmete ohutuse. Toode ühildub sõidukitega pingega 12V kuni 24V.

4 seadme kiirlaadimine korraga

Kas soovite kiiresti laadida kuni 4 seadet korraga? Pole probleemi! Baseuse laadijal on 2 USB-porti ja 2 USB-C-porti. Igaüks neist laeb maksimaalse võimsusega 30 W. Toode toetab ka PPS- ja PD3.0-protokolle (ainult USB-C-port). Mida see praktikas tähendab? Sellega saad laadida oma iPhone 12 Mini kuni 59% umbes 30 minutiga!

Lai ühilduvus

Mis teeb Baseus Share Togetheri autolaadija nii mitmekülgseks? Lai ühilduvus! Toode võimaldab kiirelt laadida teatud Apple’i, Xiaomi, Samsungi või Huawei nutitelefone. Kasutad seda edukalt ka näiteks tahvelarvutite, kaamerate ja autotolmuimejate toiteks.

Sellest saavad kasu kõik reisijad

Nüüd saab oma seadmeid autos mugavalt laadida mitte ainult juht, vaid ka iga reisija. 1,5 m pikkune laadijapikendus võimaldab seda vabalt kasutada ka tagaistmetel. Kas teie lastel on sõidu ajal igav? Ühendage tahvelarvuti vooluvõrku ja lülitage sisse oma lemmikmultika. Telefoni ja autokaamerat saad laadida korraga!

Laadimise ohutuse huvides

Sisseehitatud kiip tunneb arukalt ära ühendatud seadmed, et kaitsta neid kahjustuste eest. Laadija on kaitstud muuhulgas ülelaadimise, ülekuumenemise, lühise, liigvoolu, ülepinge ja ülevoolu eest. Sa ei pea midagi kartma! Baseus pakub teie seadmetele stabiilset ja ohutut laadimist.

Läbimõeldud disain

Laadija on väikese suurusega – kui asetate selle sigaretisüütaja pesasse, jääb see peaaegu nähtamatuks. Täiendavad elemendid tagavad selle stabiilsuse ja löögikindluse. See ei kuku ümber isegi konarlikul teel, kiiruskõrval või tugeval pidurdamisel. Miski ei takista teil seadmeid laadimast!

Vastupidavus kahjustustele

Toode on ka ülimalt vastupidav – teenib teid laitmatult pikka aega. Alumiiniumkorpus hoiab ära laadija ülekuumenemise ning kullatud pistikud vähendavad takistust ja suurendavad tundlikkust. Lisaks tagab tootmises kasutatav anodeerimisprotsess seadme vastupidavuse koorumisele ja kriimustustele.

Bränd Baseus
Nimi Jagage koos PPS Multiport kiirlaadimisautolaadija koos pikenduskaabliga
Mudel CCBT-A0G
Materjal Alumiinium + arvuti
Sissepääs 12-24 VDC
USB1/USB2 väljund 5V-3A, 9V-2A, 10V-2A, 12V-2,5A; 30 W
USB-C1/USB-C2 väljund 5V-3A, 9V-2,22A, 12V-2,5A, 15V-2A, 20V-1,5A; 30 W
Kogu väljundvõimsus 30W+30W+30W+30W
Pikenduse pikkus 1,5 m
Värv Hall
Omadused
Kiirlaadimise standard
Laadimisvõimsus (W) 120
Toode muud
Ühenduse tüüp
Värv hall

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles