Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Baseus SafeJourney Pro elektrooniline suuta alkomeeter (hall)

  • 66.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 22.33 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1460060
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Elektrooniline suuta alkomeeter Baseus SafeJourney Pro (hall)

Kas pole kindel, kas saate rooli istuda? Ärge häbenege ja kontrollige seda Baseuse elektroonilise alkomeetriga. Kulub vaid 3 sekundit, et veenduda, et saate ohutult sõita. Seade on varustatud ülitundliku sensoriga, mis tuvastab kõrge efektiivsusega alkoholimolekule ning sisseehitatud nutikas kiip võimaldab saada tulemusi 0,03 mg täpsusega. Seade pakub mitut töörežiimi – saate testi ise läbi viia või lubada mitme režiimi testimiseks mitut draiverit, ilma et peaksite tulemust kustutama.

Kontrollige, kas teie sõit on ohutu

Kas tunnete end pärast eilset pidu halvasti? Kas arvate, et te pole palju alkoholi joonud, kuid tunnete end siiski turvaliselt? Teil on vaja 3 sekundit, et teada saada, kas saate ohutult sõita. Seade on varustatud 4 ohutust polüpropüleenmaterjalist toruga, millega saad lihtsalt ja kontaktivabalt kontrollida oma vere alkoholisisaldust. Täpse tulemuse saamiseks puhuge lihtsalt 6 sentimeetri kauguselt.

See näitab tulemust mitte ainult teie jaoks

Seade saab hakkama ühe (ühe) või mitme draiveriga. Režiimide vabaks vahetamiseks vajutage lihtsalt kaks korda küljel olevat nuppu. Mitme kasutaja režiim on kasulik, kui te pole ainus juht – see võimaldab teil teha mitu testi järjest ilma käsitsi lähtestamise vajaduseta – uue mõõtmise tegemiseks kulub vaid 15 sekundit. Ärge muretsege, selle kasutamine on täiesti hügieeniline ja kontaktivaba. Sisseehitatud LCD-ekraan näitab selgelt, kas saate rooli istuda. Märkus. Mõned ained võivad tulemusi häirida, seega oodake veidi, kui olete tarbinud alkoholi sisaldavat toitu, ravimeid või kasutanud suuvett.

Tugev disain

Alkomeetril Baseus SafeJourney Pro on võimas aku, mis tagab töö 8 tunniks. See on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest ja selle alumiiniumkorpusel on silmatorkav metallviimistlus. Seadet on lihtne kasutada ja selle puhtana hoidmine ei tekita probleeme. Kaasasolevat 4 huulikut on lihtne puhastada või vahetada, nii et saate alati tagada alkomeetri hügieenilise kasutamise. Lisaks on alkomeeter varustatud spetsiaalse ümbrisega, mis kaitseb selle sisemust tarbetu saastumise eest, samuti nahast ripatsiga, mille abil on seadet lihtne kõikjale kaasa võtta.

Lihtne kasutada

Seadet on äärmiselt lihtne kasutada. Kõik, mida pead tegema, on keerata alkomeetri põhja, liikuvat osa ja seejärel oodata 10 sekundit, kuni see on kasutusvalmis. Seejärel puhuge 6 cm kauguselt, et 3 sekundi jooksul teada saada, kas sõita on ohutu. Kergesti loetaval ekraanil süttib vastav märgutuli, et teavitada teid tulemusest.

Kaasas

  • alkomeeter
  • laadimiskaabel
  • säilituskott
Tootja Baseus
Mudel CRCX060014
Materjal Alumiiniumisulam
Mõõtmed 152 x 152 x 30 mm
Aku mahutavus 470 mAh
Pinge 5 V = 0,47 A
väljundvõimsus 2,35 W

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles