Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Baseus QuickGo rattahoidja telefonidele (must)

  • 23.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 8 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1467470
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Baseus QuickGo jalgrattahoidik telefonidele (must)

Kas sulle meeldib jalgrattaga sõita? Pikemad marsruudid nõuavad aga navigeerimist? Kasutage Baseuse rattakinnitust, et paigutada oma telefon soovitud viisil! See on väga stabiilne, nii et sa ei pea kartma, et telefon kogemata maha kukud. Lisaks näitab see suurepärast ühilduvust, kuna see sobib erinevat tüüpi nutitelefonidele. Nautige mugavat sõitu tänu Baseusele!

-Baseus/C40561500113-00/5

Kasutusmugavus

Baseuse rattahoidja ei paku mitte ainult stabiilset tuge, vaid ka erakordset mugavust. Suurem stabiilsus saavutatakse tänu täiustatud tagumisele klambrile, mis välistab sõidu ajal kõikumise ja värisemise. Sissetõmmatavad kinnitusvarred pole mitte ainult töökindlad, vaid ka hõlpsasti kasutatavad. Lisaks tagab spetsiaalne lüliti, et klambrid kinni keerates lukustuvad, andes sulle täiendava meelerahu, et nutitelefon ei kuku maha ka auklikul teel sõites. Lisaks parandavad libisemiskindlad silikoonpadjad teie nutitelefoni haaret. Saate selle kõik paigaldada vaid kolme lihtsa sammuga, muutes selle kinnituse äärmiselt praktiliseks ja hõlpsasti kasutatavaks.

-Baseus/C40561500113-00/1

Kohandatud teie vajadustele

Rattahoidja on mitmekülgne ja kohandatav. 360° pööramisega võimaldab see paigutada telefoni nii vertikaalselt kui ka horisontaalselt, et tagada igas olukorras ideaalne vaatenurk. Laia ühilduvuse tõttu sobib see telefonidele vahemikus 5,7–7,2 tolli. Veelgi enam, hoidiku mitmekülgsus võimaldab seda paigaldada mitte ainult jalgrattale, vaid ka mootorrattale, rollerile või isegi beebikärule, muutes selle äärmiselt praktiliseks lahenduseks erinevate transpordiliikide jaoks.

-Baseus/C40561500113-00/6
Tootja Baseus
Mudel C40561500113-00
Materjal ABS TPU
Värv Must
Kaal 200 g
Mõõtmed 92 × 140 mm
Omadused
Paigaldusmeetod Juhtraua (raami) külge
Täiendav laadimisrežiim Mitte ühtegi
Ühendus Standard
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles