Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Baseus Minimalist Series IPad Mini 6 8,3 kaitseümbris (sinine)

  • 23.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 8 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1792154
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Kaitseümbris Ipad Mini 6 8,3" Baseus Minimalist (sinine)

Kas soovite oma Ipadi tõhusalt kaitsta? Tänu magnetkorpusele on see võimalik! See kaitseb teie seadet kahjustuste, kriimustuste või mustuse eest. Lisaks saate seda edukalt kasutada alusena joonistamise või filmide vaatamise ajal. Veelgi enam, äratus- ja unefunktsiooniga ümbris võimaldab säästa oma Ipadi energiat.

-Baseus/ARJS040517/2

Kasutajasõbralik

Baseuse magnetümbris loodi mugavust silmas pidades, mistõttu on see varustatud pliiatsihoidjaga (Baseus Stylus Pen ja Apple Pencil I/II. Alates tänasest ei kaota te neid enam kunagi! Lisaks saate seda mugavalt kasutada ja asetage see vertikaalselt või horisontaalselt Veelgi enam, horisontaalasendis saate seada oma ipadi kahele kõrgusele – üks on mugav joonistamiseks ja teine videote vaatamiseks.

-Baseus/ARJS040517/7

Läbimõeldud disain

Korpuse disain võimaldab teil selle kaheks osaks jagada, muutes selle kasutamise veelgi mugavamaks. Veelgi enam, tänu äratus- ja unefunktsioonile saate oma seadmetes energiat säästa. Samuti ei pea te muretsema selle transportimise pärast, kuna ümbris on väga õhuke ja kerge, seega ei mõjuta see teie seadme kaalu.

-Baseus/ARJS040517/3

Täielik kaitse

Magnetümbris tagab teie ipadi täieliku kaitse. Selle tagaosa on tugevdatud, muutes selle sitkemaks ja vastupidavamaks löökidele ja paindumisele. Veelgi enam, iga 4 nurka on veelgi tugevdatud, et pakkuda veelgi paremat kaitset.

-Baseus/ARJS040517/4

Täiustatud materjal

Baseuse korpus loodi ülima hoolega. See oli valmistatud kvaliteetsest PU-materjalist, mis muudab selle sitkeks, kuid samal ajal katsudes meeldivaks. Veelgi enam, ümbris on kulumis- ja mustuskindel, mis muudab selle puhastamise lihtsaks.

-Baseus/ARJS040517/8
Tootja Baseus
Mudel ARJS040517
Materjal PU + TPU + arvuti
Ühilduvus iPad Mini 6 8,3"
Värv Sinine
Omadused
Korpuse mudel
Traadita sagedusala sinine

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles