Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Baseus Minimalist Series IPad 10 10.2 (2019/2020/2021) kaitseümbris (sinine)

  • 25.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 8.66 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1533427
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Kaitseümbris iPad 10 10,2-tollisele (2019/2020/2021) Baseus Minimalist (sinine)

Teie iPad väärib parimat kaitset, mistõttu on Baseus viimistlenud spetsiaalselt 10,2-tollise iPadi seeria (2019/2020/2021) jaoks mõeldud ümbrise, mis tagab mitte ainult tugeva kaitse kukkumiste, kriimustuste jms eest, vaid on ka ümbris. suurepärane alus mängude või filmide vaatamise ajal.

Baseuse kaitseümbris

Täielik kaitse

Baseuse ümbris paistab silma oma hoolikalt läbimõeldud konstruktsiooniga, pakkudes kaitset nii seadme tagaküljele kui ka selle ekraanile. Korpuse servad toimivad nagu õhkpadi, tagades, et teie iPad on kukkumise korral ohutu.

Täielik kaitse

Loodud spetsiaalselt teie iPadi jaoks

Toode on loodud spetsiaalselt 10,2-tollise iPadi (2019/2020/2021) jaoks, mis tähendab, et see sobib seadmega ideaalselt. Lisaks on arvesse võetud ka selliseid elemente nagu kõlarid ja nupud, et saaksite samal ajal mugavalt kasutada kõiki seadme funktsioone see on korpuses. Kuid see pole veel kõik! Korpus on varustatud aukudega, mis võimaldavad soojust hajutada, tagades, et teie seade ei kuumeneks üle.

Mõeldud iPadile

Usaldusväärne alus

See toode pole mitte ainult suurepärane kaitse teie seadmele, vaid ka suurepärane lahendus, kui vaatate iPadis sageli filme või mängite mänge. Korpuse kokkupandav disain tähendab, et saate seda kasutada alusena. Lihtsalt keerake avanemisosa kokku, et seada iPad soovitud asendisse – vertikaalselt või horisontaalselt – valik on teie! Arvukad tugipunktid võimaldavad vajadusel seadet stabiilselt toetada.

Usaldusväärne alus

Täiendavad mugavused

Kuid see pole veel kõik Baseuse korpuse eelised! Toode on varustatud spetsiaalse kohaga pliiatsi jaoks — sinna mahub Baseus Stylus Pen, Apple Pencil II või Apple Pencil I. Painduva TPU materjali kasutamine võimaldab seadet hõlpsalt sisestada ja eemaldada, aidates teil vajaduse korral kiiresti pliiatsi järele jõuda! Lisaks pakub ümbris tahvelarvutile automaatset une- ja äratusfunktsiooni – ekraani väljalülitamiseks sulgege ümbris või automaatseks sisselülitamiseks avage see. Mugav, eks?

Täiendavad mugavused

Kvaliteetsed materjalid

Korpus on valmistatud tugevast, kuid paindlikust TPU materjalist. See on vastupidav rasvaplekkidele, nii et selle puhtana hoidmine ei valmista teile probleeme. Materjal on puudutamisel erakordselt meeldiv ning tänu pehmele struktuurile on paigaldamine ja mahavõtmine lapsemäng.

Kvaliteetsed materjalid
Tootja Baseus
Mudel P40112502311-03
Ühilduvus iPad 10,2" (2019/2020/2021)
Materjal TPU + PU + arvuti
Värv Sinine
Omadused
Korpuse mudel
Värv sinine

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles