Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Baseus Metal Gleam 11 az 1-ben adapter, HUB USB-C

Baseus Metal Gleam 11 az 1-ben adapter, HUB USB-C
Laos
  • 71.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 24 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1533456
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Baseus Metal Gleam HUB USB-C 11-in-1 adapter

Adapter Baseus Metal Gleam HUB USB-C 11-in-1 on kompaktne seade, mis võib oluliselt laiendada sülearvuti või lauaarvuti võimalusi. Vastupidavast alumiiniumisulamist valmistatud see mitte ainult ei näe hea välja, vaid on ka vastupidav ja valmis igapäevaseks kasutamiseks. Tänu välkkiiretele andmeedastus- ja laadimisvõimalustele, võimalusele töötada kolmel ekraanil, samaaegselt SD/TF3.0 kaardi lugemisel ja ekraani väljalülitusnupul, saab sellest jaoturist hindamatu tööriist nii tööl kui ka kodus. Selle 85 mm kaabli pikkus, kompaktsed mõõtmed (145 x 51 x 12 mm) ja kerge disain (ligikaudu 120 g) muudavad selle hõlpsaks kaasavõtmiseks kõikjale, kus seda vajate.

Kiire andmeedastus

Tänu USB-A-portidele, mille andmeedastuskiirus on kuni 5Gbps (USB1) ja 480Mbps (USB2), võimaldab Baseus Metal Gleam välkkiiret failiedastust. See on ideaalne lahendus neile, kes hindavad tõhusust ja kiirust, eriti suurte failidega töötamisel.

Kiire laadimine

USB-C PD-port pakub kuni 100 W laadimisvõimsust, mis tähendab, et teie seade laetakse kiiresti. See on ülioluline, eriti sellel alal töötavatele kasutajatele, kes vajavad, et nende seadmed oleksid kogu aeg tegevuseks valmis.

Kristallselge ekraan

HDMI ja DisplayPort pakuvad 4K eraldusvõimet sagedusel 60 Hz, tagades uskumatult terava ja terava visuaali. See funktsioon on asendamatu, eriti graafika, videotöötluse või arvutimängudega töötavate professionaalide jaoks.

Kolmekordne ekraan

Võimalus ühendada kuni kolm ekraani samaaegselt on tõeline maiuspala multitegumtöö tegijatele. Baseus Metal Gleam võimaldab töötada mitmel ekraanil korraga, suurendades oluliselt tõhusust ja töömugavust.

Samaaegne SD/TF3.0 kaardilugemine

Adapter pakub SD ja TF3.0 kaartide samaaegset lugemist kiirusega kuni 104 MB/s. See on suurepärane lahendus fotograafidele ja multimeediumiloojatele, kes vajavad kiiret juurdepääsu oma materjalidele.

Privaatsuskaitse

Lisaks hoolitseb Baseus Metal Gleam teie privaatsuse eest, pakkudes turvalisi ühendusi ja andmekaitset. See ühildub erinevate operatsioonisüsteemidega, sealhulgas Windows, Apple OS, Linux ja Vista, muutes selle universaalseks lahenduseks sõltumata teie riistvarast.

Kiire Internet

Adapter Baseus Metal Gleam HUB USB-C 11-in-1 on varustatud ka RJ45-pordiga, mis võimaldab kiiret traadiga Interneti-ühendust kuni 1000 Mbps. See funktsioon on ülioluline neile, kes töötavad eemalt, voogesitavad kõrge eraldusvõimega videosisu või osalevad mitme mängijaga võrgumängudes või konverentsidel.

Tehnilised andmed

Bränd Baseus
Mudel BS-OH098
Materjal Alumiiniumi sulam
Kaal Umbes 120 g
Mõõtmed 145 x 51 x 12 mm
Kaabli pikkus 85 mm
Liidesed HDMI, DisplayPorts, USB-A x 2, USB-C PD, SD/TF
USB-A pordi kiirus USB1: max. 5Gbps, USB2: 480Mbps
USB-C PD laadimisvõimsus max. 100W
RJ45 pordi kiirus 1000 Mbps
SD/TF3.0 pordi kiirus max. 104 MB/s
HDMI ja DisplayPort kvaliteet 4K @ 60Hz
Operatsioonisüsteemid Windows, Apple OS, Linux, Vista
Omadused
Portide arv 11
Toode Kinnitused ja adapterid

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles