Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Baseus Metal Age II autovõre hoidik (hõbedane)

Baseus Metal Age II autovõre hoidik (hõbedane)
Pole laos
  • 18.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 6.33 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1456972
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Autohoidik Baseus Metal Age II ventilatsioonivõrele (hõbedane)

Hankige praktiline autohoidik, mis aitab teil ohutult ja mugavalt reisida. Baseus Metal Age II autohoidik ühildub nutitelefonidega, mille diagonaal on 4,7-6,7 tolli ja tagab nende stabiilse asendi kogu teekonna vältel. Hoidikul on gravitatsiooniandur, tänu millele fikseerivad lõuad telefoni automaatselt ning selle saab maha panna ühe käega. Toode ei kriimusta teie nutitelefoni pinda ning kõrgeima kvaliteediga materjalid tagavad vastupidavuse ja kahjustustele vastupidavuse. Lisaks võimaldab spetsiaalne auk telefoni sõidu ajal laadida.

Ohutu ja mugav reisimine

Baseus Metal Age II muudab autoga reisimise turvalisemaks ja mugavamaks. Automaatne klamber võimaldab hoidjat ühe käega juhtida, võimaldades juhil keskenduda sõidule. Tugevdatud klamber ja kolmnurkne kuju tagavad telefoni kindla haarde ja stabiilsuse ka konarlikul teel. Lisaks ei tee hoidik müra ning lõuad töötavad sujuvalt ega takerdu.

Kvaliteetsed materjalid

Baseus Metal Age II auto radiaatorivõre kinnitusel on täiustatud kuju ja kasutatud kvaliteetseid materjale. Metallkonstruktsioon suurendab toote vastupidavust ja vastupidavust kahjustustele ning lõugade silikoonviimistlus hoiab ära võimalikud kriimustused sinu nutitelefonile. Hoidik on turvaline ka auto pinnale ning teraskonks tagab maksimaalse stabiilsuse, et telefon ei loksuks ega muudaks reisi ajal oma asendit.

Lai ühilduvus

Baseuse autovõre kinnitus ühildub nutitelefonidega vahemikus 4,7–6,7 tolli, seega sobib see kõige populaarsemate telefonimudelitega. Kinnitate selle teraskonksu abil tuulutusresti külge, see on lapsemäng ja ei võta palju aega. See muudab teie telefoniga mugava töötamise ilma nähtavust piiramata.

Kaasaegne disain

Kas soovite teada, kas vann mahub teie autosse? Ära muretse. Tootel on kaasaegne disain, nii et sellest võib saada teie auto stiilne lisand. Hoidiku kompaktne kuju võimaldab reisi ajal hõlpsat nähtavust ning matt viimistlus annab sellele elegantse välimuse. Hoidjat müüakse neljas värvivalikus, seega leidub midagi igale kasutajale.

Bränd Baseus
Nimi Autohoidik Baseus Metal Age II tuulutusvõrele
Mudel SUJS000012
Materjal ABS, alumiiniumisulam
Värv Hõbedane
Paigaldamine Ventilatsioonivõre paigaldus
Hoidmise tüüp Klamber
Ühilduvad nutitelefonid 4,7-6,7 tolli
Kaal 80 g

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles