Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Baseus mattklaasist ümbris iPhone 13 PRO jaoks (must) + karastatud klaas

  • 13.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.66 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1458427
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Baseus mattklaasist ümbris iPhone 13 PRO jaoks (must).

Pakkuge oma seadmetele piisavat kaitset. Baseuse kaubamärgiga ümbris on valmistatud kahjustuskindlatest materjalidest, nii et te ei pea muretsema oma iPhone'i võimalike kahjustuste pärast. Lisaks kaitseb ümbris suurepäraselt teie telefoni objektiivi ja tugevdab seadet kukkumise korral.

Tõhus kaitse

Korpuse tagakülg on valmistatud karastatud klaasist ja servad on valmistatud pehmest TPU-st. Tänu sellele kaitseb ümbris teie telefoni tõhusalt kukkumiste või löökide põhjustatud kahjustuste eest. See tagab ka teie nutitelefoni objektiivide ohutuse. Veelgi enam, libisemiskindel tekstuur korpuse külgedel tähendab, et te ei pea muretsema, et teie iPhone libiseb käest.

Stiilne disain

Korpus näeb väga stiilne välja. Karastatud klaasi ja kummist külgede kombinatsioon loob klassikalise terviku. Kvaliteetsete materjalide ja spetsiaalse katte kasutamine muudab toote kollaseks muutumise, sõrmejälgede ja higistamise suhtes vastupidavaks. Vajadusel saab seda ka lihtsalt puhastada. Lisaks ei piira see juurdepääsu laadimispordile ja teistele nuppudele.

Sisaldab:

  • Toimub
  • Kurnatud klaas
  • Puhastuskomplekt
Bränd Baseus
Mudel Baseus mattklaasist vitriin
Ühilduvus iPhone 13 PRO
Värv Must
Materjal TPU + klaas
Omadused
Korpuse mudel iPhone 13

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles