Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Baseus Lite Series 4in1 Hub USB kuni 4x USB 3.0 25cm (valge)

  • 19.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 6.66 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1457176
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Baseus Lite Series 4 in 1 Hub (valge)

Laiendage oma võimalusi Baseus Lite 4 in 1 Series Hubiga. Sellel tootel on 4 USB 3.0 porti, et saaksite faile edastada kiirusega kuni 5 Gbps. Tänu plug&play põhimõttele saad jaoturit kasutada ilma lisatarkvara installimata ning tänu laiale ühilduvusele töötab toode sõltumata sellest, millise süsteemiga parajasti töötad.

Laiendage oma võimaluste valikut

Jaoturil on 4 USB 3.0 porti, mis võimaldavad ühendada arvuti või sülearvutiga neli lisaseadet. Nii saate ilma piiranguteta kasutada printerit, faile USB-draivilt üle kanda või ventilaatorit ühendada. Jaoturi edastuskiirus on 5 GB/s, nii et failide ja fotode edastamine võtab vaid mõne sekundi.

Veelgi rohkem võimalusi

Tänu sellele tootele saate ühendada oma nutitelefoni ja jagada suurel ekraanil fotosid puhkusest või huvitavat filmi perepuhkusel. Lisaks saate jaoturi abil USB-mälupulgalt oma telefoni vajalikke faile üle kanda ja nutitelefoni näiteks klaviatuuriga ühendada.

Kasutusmugavus

Kas soovite kiiresti ühendada lisaseadme? Plug&play funktsioon võimaldab ühendada seadmeid ilma lisatarkvara installimata. Märkimist väärib ka laialdane ühilduvus. Jaotur töötab Windowsi, Vista, Mac OS-i ja Linuxiga, nii et saate seda kasutada olenemata oma süsteemist.

Kvaliteetne ehitus

Rummu on valmistatud kvaliteetsest ABS-materjalist, mis on vastupidav sõrmejälgedele, kriimustustele ja mehaanilistele kahjustustele. Kerge kaal ja väiksus muudavad toote hõlpsaks kotti või seljakotti peitmise ja kontorisse või raamatukokku kaasa võtmise. Seadme tööst teavitab valgusdiood.

Bränd Baseus
Mudel WKQX030002
Tööpinge 5 V
Töövool <200 mA
Sadamad 4 USB 3.0 porti
Liides USB
Edastamise kiirus 5 GB/s
Kaabli pikkus 25 cm
Mõõtmed 110 mm x 225 mm x 44 mm
Kaal 28 g
Värv Valge
Omadused
Portide arv 4

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles