Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Baseus Lite seeria USB-RJ45 võrguadapter (must)

  • 21.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7.33 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1457239
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Baseus Lite seeria USB-RJ45 võrguadapter (must)

Tagage stabiilne juurdepääs võrgule ja ostke Baseus Lite seeria USB-RJ45 võrguadapter. Adapter edastab andmeid kiirusega kuni 1000 MB/s ning tänu laiale ühilduvusele saate selle ühendada seadmetega, mis käitavad kõige populaarsemaid operatsioonisüsteeme. Suure jõudlusega kiip tagab stabiilsuse, madala latentsuse ja kiire reageerimise. Adapter on ülimalt vastupidav ja mugav ning sellel on ka ülekuumenemiskaitse.

Stabiilne võrguühendus

Stabiilse võrgujuurdepääsu tagamiseks ühendage Baseus Lite seeria USB-võrguadapter RJ45-pistikuga. Suure jõudlusega kiip tagab usaldusväärse ühenduse ja madala latentsusaega ning Plug&Play funktsioon võimaldab koheselt ühenduse luua ja aega säästa. Adapteril on ka märgutuli, mis annab teada, millal seade töötab.

Kiire andmeedastus

Adapterit iseloomustavad kiirused kuni 1000 MB/s, mis võimaldab kasutajal nautida kiiret andmeedastust ja kõrget interneti kasutamise mugavust. Nii saate mängida oma lemmikmänge, laadida alla suuri faile ja vaadata filme – kõik toimub kiiresti, sujuvalt ja ilma viivituseta.

Kohandatud teie varustusele

USB-pistik tagab laialdase toote ühilduvuse, nii et saate ühendada adapteri sülearvuti või tahvelarvutiga. Lisaks ei pea te muretsema ühilduvuse pärast operatsioonisüsteemiga, mille kallal praegu töötate. Adapter töötab Windowsi, Mac OS-i, Linuxi või Vistaga.

Mugav ja mugav

Adapter on kerge ja mugav, nii et saate selle kotti või seljakotti visata ja hõlpsasti kõikjale kaasa võtta. Adapter on valmistatud alumiiniumisulamist, suurepärase soojuse hajutusega ja ei lähe kuumaks ning tänu märgutulele saab kontrollida, kas kõik töötab nii nagu peab.

Bränd Baseus
Mudel WKQX000101
Sissepääs USB
Välju RJ45
Materjal ABS+PC
Kaal 23 g
Tööpinge 5 V
Töövool < 150 mA
Töötemperatuur 0 ~ 55 °C
Edastamise kiirus Kuni 1000 MB/s
Värv Must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles