Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Baseus Lite seeria USB-C–RJ45 võrguadapter (hall)

  • 22.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7.66 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1457284
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

USB-C–RJ45 võrguadapter Baseus Lite seeria

Veenduge, et teil oleks kiire ja stabiilne Interneti-ühendus. Baseus Lite Series USB-C kuni RJ45 võrguadapter võimaldab teil edastada andmeid kiirusega kuni 1000 Mbps ja ühildub enamiku populaarsete operatsioonisüsteemidega. See tagab madala latentsuse ja ülikiire reageerimise. Selle kasutamine on lihtne tänu Plug&Play süsteemile. Adapter on väga vastupidav ja mugav. Samuti on see kaitstud ülekuumenemise eest.

Sujuv ja stabiilne ühendus

Adapter on varustatud suure jõudlusega kiibiga, mis tagab kiire ja stabiilse ühenduse. Samuti võimaldab see nautida madalat latentsust. Veelgi enam, Plug&Play tähendab, et ühendate selle lihtsalt USB-C-porti – pole vaja keeruka seadistamisega aega raisata. Kas teie arvuti LAN-port on kahjustatud? Ühendage lihtsalt Baseuse adapter ja nautige usaldusväärset juurdepääsu võrgule!

Veelgi kiirem andmeedastus

Kas vajate kiiret ühendust? Kas vaatate sageli veebis filme, laadite alla suuri faile või mängite kiireid võrgumänge? Baseuse adapter sobib teile ideaalselt! See toode toetab andmeedastuskiirust kuni 1000 Mbps ja on ka tagasiühilduv kiirusega 10-100 Mbps. See võimaldab unustada viivitused ja muud suhtlusprobleemid.

Hoolikalt läbimõeldud disain

Adapter on nii kerge ja mugav, et saate seda alati endaga kaasas kanda. Saate selle hõlpsalt seljakotti või rahakotti mahutada. See on valmistatud alumiiniumisulamist, mis tagab selle vastupidavuse ja tõhusa soojuse hajumise. Ärge muretsege selle ülekuumenemise pärast! 20cm kaabel on ülimalt vastupidav ning sisseehitatud märgutuli võimaldab kiirelt kontrollida, kas adapter töötab korralikult.

Lai ühilduvus

Ärge muretsege ühilduvusprobleemide pärast. USB-C pistik võimaldab ühendada Baseus Lite seeria adapteri paljude populaarsete sülearvutite ja tahvelarvutite mudelitega tuntud tootjatelt nagu Apple, Xiaomi ja Lenovo. Toode ühildub ka Windowsi, Mac OS-i ja Linuxi operatsioonisüsteemidega. See töötab suurepäraselt muu hulgas MacBooki ja Mi Box 3/4/4c-ga.

Bränd Baseus
Nimi Lite seeria Etherneti LAN-pordi adapter RJ45 pistikuga
Mudel WKQX000313
Värv Hall
Sissepääs USB-C
Välju RJ45 LAN-port
Materjal Alumiiniumisulam
Kaal 30 g
Tööpinge 5V
Töövool <150 mA
Töötemperatuur 0-55°С
Edastamise kiirus Kuni 1000 Mbps (tagasi ühilduv kiirusel 10–100 Mbps)
Ühilduvad süsteemid Windows, Mac OS, Linux

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles