Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Baseus Lite seeria HDMI-VGA-adapter heliga (valge)

  • 16.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5.66 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1457234
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

HDMI-VGA adapter Baseus Lite seeria heliga (valge)

Baseuse universaaladapter võimaldab ühendada HDMI-pistikuga sülearvuti, arvuti või konsooli VGA-pistikuga varustatud teleri, monitori või projektoriga. See on varustatud suure jõudlusega kiibiga, mis tagab stabiilse signaali – jaga oma ekraani HD-kvaliteediga ja naudi 1080P kõrget eraldusvõimet!

Terav pilt

Jagage adapteriga eredaid ja selgeid HD (1920x1080P ja 60Hz) pilte ning nautige oma vaatamiskogemust. Baseus Lite seeriaga saad pilti paljundada ja laiendada vastavalt oma soovile, see on mõeldud nii tööks kui ka mängimiseks – kasuta nii nagu soovid. Seadmel on ka iseseisev 3,5 mm heliport, mis võimaldab ühendada näiteks kõrvaklappe.

Kasutusmugavus

Viige oma mängukogemus järgmisele tasemele! Unustamatu kogemuse saamiseks ühendage lihtsalt Switch/PS4/PS5/Xbox (HDMI) teleriga (VGA). Seadmed ei nõua täiendavate draiverite installimist, lihtsalt ühendage see seadmega - see töötab operatsioonisüsteemidega nagu Windows, WindowsVista, Apple OS või Liunx.

Ainulaadne disain

Baseus Lite seeria on kompaktne ja kaasaskantav, nii et saate selle hõlpsalt tööle või kooli kaasa võtta. 20 cm kaabli abil saate seda endaga kaasas kanda, ilma et peaksite kahjustuste pärast muretsema. Seade on valmistatud kaasaegsetest materjalidest – see on vastupidav ja sile. Seda on täiustatud valge märgutulega, mis süttib teatud toimingu sooritamisel.

Tootja Baseus
Tööpinge 5V
Töövool <150 mA
Luba 1920x1080P 60Hz
Materjal ABS+PC
Värv Valge
Kaal 28g
Sissepääs HDMI / Micro USB
Välju Heli VGA/3,5mm
Projektsioonirežiim Peegeldamine/laienemine
HDMI port Arvutid, sülearvutid, Switch/PS4/PS5/Xbox, kaablikastid jne.
VGA port Projektorid, telerid, monitorid
OS Windows, Apple OS, Linux, Vista jne.

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles