Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Baseus Lite gravitatsiooniga autohoidik iluvõrele (must)

  • 22.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7.66 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1458436
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Baseus gravitatsiooniline õhuvõtuava autovõrele

Tee navigeerimine lihtsamaks ja hoia telefon autos käepärast. Baseuse gravitatsioonikinnitus annab teie nutitelefonile vajaliku stabiilsuse ja seda on äärmiselt mugav kasutada. Samuti on see kompaktse suurusega. Spetsiaalselt disainitud kinnitus võimaldab lisaseadme hõlpsalt iluvõrele paigaldada ning kuulliigend võimaldab seda 360° pöörata. Kinnitus ühildub nutitelefonidega, mille diagonaal on 5,4–6,7 tolli.

Võrratu stabiilsus

Tänu hoolikalt läbimõeldud disainile suudab hoidik tagada sellele asetatud nutitelefonile vajaliku stabiilsuse. Lisavarustus pakub teie seadmele koguni 6 tugipunkti ning on varustatud ka pehmete silikoonpatjadega, mis pakuvad teie nutitelefonile lisakaitset ja hoiavad seda kindlalt paigal. Ei mingit tüütut kriuksumist! Samuti ei pea te muretsema põrutuste pärast – hoidik hoiab teie telefoni stabiilsena isegi konarustel ja kiirustõustel.

Paigaldamine probleemideta

Hoidik on varustatud spetsiaalselt disainitud kinnitusega, mis võimaldab selle kiiresti ja kindlalt autovõrele paigaldada. Sellel on ka uuenduslikud klambrid, mis pöörlevad vahemikus 0-45°. Telefoni sellele peale asetades naaseb see automaatselt oma kuju ja eemaldamisel naaseb algsesse asendisse. Kõik see tagab lisaseadme uskumatult mugava juhtimise – seda saab hõlpsasti ühe käega kasutada.

Kompaktne suurus

See praktiline hoidik on äärmiselt kerge ja kompaktne – tavalise tulemasina mõõtu. See tähendab, et see on ligikaudu 80% väiksem kui seda tüüpi standardtarvikud! Tänu sellele ei blokeeri see auto õhuavade avasid ja väldib telefoni ülekuumenemist. Mis on oluline, vaatamata oma väiksusele ühildub hoidik paljude nutitelefonide mudelitega, mille diagonaal on 5,4-6,7 tolli.

Kohandatud teie vajadustele

Sisseehitatud kuulliigend võimaldab kinnitust pöörata 360°. Nii saate selle paigutada täpselt nii, nagu soovite – näiteks vertikaalselt või horisontaalselt. Pealegi ei pea lisatarviku kasutamiseks telefoni ümbrisest eemaldama – spetsiaalselt disainitud riivid annavad sellele vajaliku stabiilsuse. Lisaks võimaldavad õigetes kohtades paiknevad augud mugavalt sõites nutitelefoni laadida ja tagada tõhusa soojuse hajumise.

Bränd Baseus
Nimi Stable Gravity Car Mount Lite (õhuvaba versioon)
Mudel SUWX010001
Värv Must
Materjal ABS + silikoon
Paigalduskoht Auto õhutusventiil (hoidik ei sobi ümmarguste õhutusavade või unikaalse kujuga tuulutusavadesse)
Ühilduvus Nutitelefonid 5,4–6,7 tolli
Mõõtmed 33x98 mm
Paigalduspikkus 95 mm
Omadused
Paigaldusmeetod Ventilatsioonivõre juurde
Täiendav laadimisrežiim Mitte ühtegi
Ühendus Standard
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles