Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Baseus Lihtne läbipaistev ümbris iPhone 14 Pro jaoks

  • 12.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.33 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1458939
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Baseus lihtne läbipaistev ümbris iPhone 14 Pro jaoks

Kas otsite ümbrist, mis kaitseb teie telefoni tõhusalt ja annab sellele kena välimuse? Baseus Simple läbipaistev ümbris vastab kindlasti teie ootustele! Tänu läbimõeldud disainile imab toode ideaalselt endasse tilgad, kaitseb seadme objektiivi, võimaldab mugavalt kasutada nutitelefoni ning on vastupidav igasugusele saastumisele. Korpus ühildub iPhone 14 Pro-ga.

Mitmetasandiline kaitse

Enam ei pea muretsema iga kord, kui telefoni maha kukud. Baseuse kaubamärgiga ümbris on valmistatud vastupidavast ja väga painduvast materjalist. Uus Air Armor kaitsesüsteem ja 1 mm paksem objektiivihoidik maksimeerivad objektiivi kaitsetaseme. Lisaks on pehmed ja painduvad servad varustatud 0,1 mm paksuste õhkpatjadega, mis pehmendavad tõhusalt kukkumisi. Korpus ei mõjuta seadme signaali kvaliteeti ja võimaldab juhtmevaba laadimist.

Plekikindlus

Baseus Simple ümbris on tänu oleofoobsele kattele vastupidav sõrmejälgedele. Toode on valmistatud hoolikalt valitud materjalidest, nii et sa ei pea kartma keha kollaseks muutumise pärast. TPU kiht kaitseb teie telefoni tõhusalt kriimustuste ja kasutusjälgede eest. Korpusel on väljalõiked nuppude jaoks, nii et kasutamine on täiesti mugav.

Sisaldab:

  • Läbipaistev korpus
Tootja Baseus
Nimi Kaitseümbris Baseus Simple seeria
Mudel ARAJ000702
Materjal TPU
Tootmistehnoloogia Survevalu
Värv Läbipaistev
Suurus 6,1 tolli
Ühilduvus iPhone 14 pro
Omadused
Korpuse mudel iPhone 14 Pro
Värv läbipaistev

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles