Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Baseus kokkupandav magnetiline pööratav alusehoidik iPhone MagSafe'ile (valge)

Baseus kokkupandav magnetiline pööratav alusehoidik iPhone MagSafe'ile (valge)
Pole laos
  • 17.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 6 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1457770
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Baseus kokkupandav magnetiline pöörlev alus iPhone MagSafe'i jaoks (valge)

Kas vaatate sageli midagi nutitelefonist või striimite seda? Andke endale Baseuse alusega rohkem mugavust! Selle hoolikalt läbimõeldud disain võimaldab reguleerida kõrgust ja nurka – asetades telefoni nii vertikaalselt kui ka horisontaalselt. Magnetadsorptsioon vastutab seadme stabiilse fikseerimise eest hoidikus.

Läbimõeldud disain

Kinnitus on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, muutes selle äärmiselt vastupidavaks ja kahjustustele vastupidavaks. Selle PC ja TPU plastikust disain on sile ja meeldiv puudutusele ning selle umbes 4 mm paksus tagab selle püsivalt kinnitamise ilma telefoni taskus kandmisel ebamugavust tundmata.

Stabiilsus

Sisseehitatud magnetid tagavad nutitelefoni stabiilsuse tänu magnetilisele adsorptsioonile. See tagab ka selle, et ei tekiks konflikte induktiivse laadimisprotsessiga – hoidikut pole vaja eemaldada. Kui aga soovite seda teha, muudavad kasutatud lahendused selle eemaldamise väga lihtsaks.

Kohandatav

Tundke tõelist mugavust ja vaadake oma nutitelefonis filme või telesarju nii, nagu teile sobib! Kinnitusel on palju seadistusi, nii et saate oma telefoni paigutada täpselt nii, nagu soovite. Jalg võib teha täispöörde ümber oma telje ja pöörata 0-90°. Pakutakse ka kõrguse reguleerimist. Valige funktsionaalsuse ja mugavuse kombinatsioon – ei mingeid kompromisse!

Tootja Baseus
Mudel LUXZ010002
Värv Valge
Kaal Umbes 28 g
Mõõtmed 85 x 58 x 5 mm
Sihtmärk iPhone 12/13 seeria

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles