Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Baseus kokkupandav kronstein telefonile (valge)

  • 13.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.66 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1456804
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Baseus kokkupandav telefonihoidik

Vaadake videoid mugavalt oma telefonis või otseülekandes. Baseuse isekleepuv kronstein võimaldab nutitelefoni stabiilselt lauale asetada nii horisontaalselt kui ka vertikaalselt. Selle kronstein pöörleb 360°, samuti saate reguleerida selle kallet kuni 90° ja kõrgust. Alus ei sega juhtmevaba laadimist ja seda on uskumatult lihtne paigaldada – lihtsalt puhastage telefoni tagakülg ja kinnitage see.

Kohandage seda vastavalt oma vajadustele

Paigutage oma nutitelefon soovitud viisil ja saavutage optimaalne vaatenurk. Saate pöörata käepideme kronsteini 90° ja pöörata seda 360°. Samuti saate reguleerida selle kõrgust. Seega saate selle hõlpsalt paigutada, et hõlpsasti telesarju vaadata, ülekandeid salvestada või veebiloengu ajal märkmeid teha. Lisaks on alus loodud teie nutitelefoni stabiilsena hoidmiseks.

Läbimõeldud disain

Hoidja on valmistatud vastupidavast arvutist ja ABS plastikust, mis pole mitte ainult vastupidav, vaid ei mõjuta ka juhtmevaba laadimise funktsiooni. See on ka väga õhuke, vaid 4 mm paksune. See ei võta liiga palju ruumi ega sega nutitelefoni kasutamist. Suurepärase kvaliteediga liimi kasutamine tagab, et alus püsib kindlalt paigal ega kuku maha.

Kasti

  • Kokkupandav telefoniklamber
  • Paigaldustööriistad
Bränd Baseus
Nimi Kokkupandav kronstein
Mudel LUXZ000002
Värv Valge
Materjal ABS+PC
Kaal 6,5 g
Mõõtmed 26,3x62x4 mm
Ühilduvus Nutitelefonid, mille ekraan on 5,4 tolli ja rohkem

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles