Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Baseus JoyRide Pro tahvelarvuti hoidik auto peatoe jaoks (must)

  • 21.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7.33 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1458791
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Autokinnitus Baseus JoyRide Pro tahvelarvutile tagaistmel (must)

Kas teie lapsele meeldib sõidu ajal filme vaadata? Või äkki eelistab ta mängida mobiilimänge? Baseus JoyRide Pro tahvelarvutihoidja võimaldab tal käed vabastada ja pakub rohkem mugavust! Tänu hoolikalt läbimõeldud disainile saab selle kindlalt auto peatoele kinnitada. Seda saab ka kokku- ja lahti voltida ning 360° pöörata. Lisatarvik talub kuni 1 kg koormust ja ühildub nii tahvelarvutite kui ka nutitelefonidega.

Erinevad reguleerimisvõimalused

Kinnitus on varustatud spetsiaalse juhikuga, mis võimaldab sellel sujuvalt sisse ja välja libiseda. Nii saab teie kaassõitja asetada tahvelarvuti peatoele lähemale või näiteks viia seda endale lähemale. Lisavarustust saab ka lihtsalt kokku voltida, mis teeb hoiustamise lihtsamaks – kokkupanduna võtab see autos palju vähem ruumi. Veelgi enam, sisseehitatud kuulliigend võimaldab hoidikule paigaldatud seadet 360° pöörata. Nii saate seda paigutada nii vertikaalselt kui ka horisontaalselt.

Paigaldamine probleemideta

Andke oma seadmetele vajalik stabiilsus. Toode on varustatud kahe konksuga, mis garanteerivad kindla sobivuse – ära muretse, et tahvelarvuti või telefon õõtsub või alla kukub. Lisatarvikut on ka väga lihtne paigaldada ja see sobib ideaalselt peatugedele laiusega 47–162 mm. See muudab selle ideaalseks igat tüüpi sõidukitele, alates sedaanidest kuni linnamaasturiteni. Lisaks kaitsevad spetsiaalsed silikoonpadjad nii seadet kui autot kahjustuste eest.

Lai ühilduvus

Kinnitus talub kuni 1 kg koormust – sobib nii nutitelefonidele kui tahvelarvutitele. See võimaldab tagaistmel sõitjatel mugavalt filme vaadata või isegi mänge mängida – neil tuleb vaid valitud seade sellele asetada ja tahvelarvuti kätte võtta. Lisaseadme lisaeelis on spetsiaalne väljalõige, mis võimaldab sõidu ajal laadimiseks ühendada telefoni või näiteks iPadi.

Bränd Baseus
Nimi JoyRide Pro seeria sõiduki tagaiste
Mudel SUTQ000001
Värv Must
Materjal Alumiiniumisulam + ABS
Max tõstevõime u. 1 kg
Kaal u. 320 g
Omadused
Portide arv

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles