Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Baseus induktiivne laadija 3in1 15W MagSafe alus (must)

Baseus induktiivne laadija 3in1 15W MagSafe alus (must)
Pole laos
  • 41.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 14 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1457749
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

MagSafe Baseus statiiv kolm-ühes 15W induktiivne laadija

Tänu nutikale disainile võimaldab Baseuse induktiivne laadija laadida korraga kuni kolme seadet. Statiiv võimaldab reguleerida kaldenurka 20° piires, lisaks võimaldab see laadida nutitelefoni vertikaalselt või horisontaalselt. Tänu suurele tõmbejõule püsivad laetud seadmed stabiilsed ning on muuhulgas kaitstud voolutõusu või ülelaadimise eest.

Multifunktsionaalne

Baseus 3-in-1 MagSafe induktiivne laadija võimaldab teil kiiresti ja turvaliselt taastada iOS-i ja Android-seadmete toite ning on ka suurepärane alus väikeste tarvikute hoidmiseks. Toode võimaldab teil üheaegselt laadida nutitelefoni, nutikella või juhtmeta kõrvaklappe ning tänu 16 suurele magnetile ei pea te muretsema laetud seadmete ohutuse pärast – magnetinduktsioon on 2800 Gaussi.

Tõhus töö

Baseus 3-in-1 induktiivne laadija on suure võimsusega, nii et see taastab lühikese ajaga erinevate seadmete energia. Ühte seadet laetakse maksimaalselt 15 W võimsusega ning mitme seadme samaaegsel laadimisel on maksimaalne võimsus 10 W + 10 W. Nii saate kiiresti laadida vajalikke seadmeid.

Lai ühilduvus

See praktiline toode võimaldab laadida väga erinevaid seadmeid – see ühildub nii Apple’i kaubamärgiga seadmetega kui ka kõrvaklappidega, mis toetavad Qi juhtmevaba laadimist (maksimaalne võimsus 5W). See laadib hõlpsalt iPhone 13 Pro, 13 Pro Max, 12 mini ja paljusid teisi. See värskendab ka Apple Watchy seeria 1, 2, 3, 4, 5, 6 või 7 võimsust (maksimaalne võimsus on 5 W).

Tootja Baseus
Mudel WXTE000101
Värv Must
Kaabel kaasas Jah
Kaabli pikkus 100 cm
Liides Tüüp-C
Sisendvool 9V/2A, 12V/2A
Kaal Umbes 263 g
Ühilduvus Qi juhtmevaba laadimisega ühilduvad seadmed
Võimsus 15 W
Omadused
Kiirlaadimise standard Mitte ühtegi
Laadimisvõimsus (W) 15
Ühenduse tüüp Puudus
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles