Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Baseus i-Wok 2 lamp puutepaneeliga monitorile (must)

  • 38.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 13 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1457710
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Baseus i-Wok 2 monitori taustvalgustus

Pakkuge optimaalset valgustust, kui töötate, õpite, surfate Internetis või mängite mänge. Baseus i-Wok 2 monitorlamp toodab silmadele ohutut valgust, mis ei tekita pimestamist, helki ega helki. Samuti saate reguleerida selle heledust ja värvitemperatuuri vahemikus 2700-6500K. Seadmel on ka kõrge värviedastusindeks Ra>95. Lisaks on lamp varustatud lisavalgustuse ja praktilise puutepaneeliga.

Optimaalne valgustus

Lambi asümmeetriline disain tagab, et valgus tabab teie tööruumi, mitte monitori, nii et see ei kurna teie silmi ega tekita pimestamist ega pimestamist. Lisaks tähendab CRI Ra>95, et sel viisil valgustatud objektid annavad kaunid loomulikud värvid. Samuti ei pea te muretsema kahjuliku sinise valguse pärast. Tervelt 80 kvaliteetset LED-helmest tagavad optimaalse valgustuse peaaegu igas olukorras.

Reguleerige valgust vastavalt oma vajadustele

Veenduge, et teil oleks igaks sündmuseks õige valgustus. Baseuse monitori taustvalgustus võimaldab reguleerida valguse heledust ja selle värvitemperatuuri vahemikus 2700-6500K. Veelgi enam, tänu nutikale kiibile salvestab see viimati kasutatud seadistused – te ei pea iga kord nende reguleerimisele aega raiskama! Jahe ja ere valgus soodustab keskendumist – see on ideaalne töötamise või õppimise ajal. Soe pehme valgus aitab sul lõõgastuda – lülita see sisse, kui vaatad filmi või seriaali.

Puutetundlik juhtimine

Raskesti ligipääsetavates kohtades pole enam nuppe! Baseus i-Wok 2 lamp on varustatud praktilise puutepaneeliga, mis lihtsustab oluliselt selle kasutamist. Sellega saate mitte ainult valgust sisse või välja lülitada, vaid ka reguleerida selle heledust või värvitemperatuuri. Nüüd on kõik, mida vajate, teie käeulatuses! Mugav on lampi sisse lülitada ja valgustust hämardada – te ei pea enam töölt puhkust võtma.

Kvaliteetne töötlus

Baseuse monitorlamp avaldab muljet mitte ainult oma funktsionaalsuse, vaid ka stiilse ja kaasaegse disainiga. See on valmistatud kvaliteetsest alumiiniumisulamist, mis tagab selle erakordse tugevuse ja tõhusa soojuse hajumise. Tänu sellele ei kuumene seade üle isegi pikaajalisel kasutamisel! Lambil on ka lisavalgustus, mis annab sellele veelgi huvitavama iseloomu. Nüüd saate hõlpsasti hoolitseda oma toa ainulaadse atmosfääri eest!

Lihtne paigaldus

Lambi paigaldamine ei tekita teile probleeme. Saate selle hõlpsalt monitori külge kinnitada spetsiaalselt loodud varda ja käepidemega kronsteini abil. Seadme hoolikalt läbimõeldud disain tagab sellele vajaliku stabiilsuse – ärge muretsege, et see lahti läheb või väriseb. Samuti on võimalik lampi pöörata vahemikus 0-35°. Nii saate veelgi paremini reguleerida valgustuse kõrgust ja nurka vastavalt oma vajadustele ja teie monitori tüübile.

Kasti

  • Monitori lamp
  • Toitekaabel
Bränd Baseus
Nimi Ekraanil rippvalgusti asümmeetrilise valgusallikaga USB i-wok2 seeria (noored)
Mudel DGIW000101
Värv Must
Valgusallikas VEL
Valgushelmeste arv 80
Keskuuringute Instituut RA> 95
Värviline temperatuur 2700-6500K
Heledus 160lm
Sisend nimivool 5V 1A (max)
Hinnatud jõud 5 W (max)
Töötemperatuur -10°С-40°С
Materjal Alumiiniumisulam + ABS + PC
Mõõtmed 442x45 mm
Kaal Umbes 280 g

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles