Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Baseus Hub USB-C kuni 4xUSB 3.0 4in1 adapter (tumehall)

  • 30.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 10.33 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1459880
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

4in1 adapter firmalt Baseus

Laiendage oma võimalusi Baseuse neli-ühes adapteriga! Seade on varustatud 4 USB 3.0 pordiga, millega saab edastada kuni 500 MB faile. See toetab OTG funktsiooni ja tagab ka ohutu kasutamise. Sellel on ka laialdane ühilduvus ning selle stiilne ja kaasaegne disain meeldib kõigile.

Edastage faile kiiresti

Te ei pea enam lõputult ootama failide ülekandmist! USB 3.0 pordid võimaldavad faile edastada kiirusega kuni 500 MB/s. See võimaldab teisaldada suuri faile, fotosid, videoid või laule seadmete vahel vaid mõne sekundiga.

Veelgi rohkem võimalusi

Rummu sobib igas olukorras - kodus, tööl või teel. Kas teie nutitelefon toetab OTG-d? Ühendage sellega kaasaskantav salvestusseade ja edastage vajalikud failid või fotod mugavalt oma nutitelefoni. Või äkki soovite tahvelarvutiga töötamist lihtsamaks muuta? Lihtsalt ühendage klaviatuur ja hiir, et muuta oma töö mugavamaks ja tõhusamaks.

Plug and play

Seade on varustatud Plug&Play funktsiooniga. Mida see tähendab? See muudab riistvara ühendamise lihtsaks ilma täiendavat tarkvara installimata – lihtsalt ühendage sisseehitatud kaabel oma arvuti vastavasse pistikupessa.

Läbimõeldud disain

Seadme väiksus ja kaal võimaldavad teil seda kõikjale kaasa võtta. Tarnekomplekt sisaldab praktilist kotti mugavaks transportimiseks ja ladustamiseks. Valgusindikaator teavitab teid tööolekust ja silikoonelemendid takistavad rummu libisemist siledatel pindadel. See on valmistatud vastupidavast ja kulumiskindlast materjalist, mis eemaldab suurepäraselt adapteri seest kuumuse. Tähelepanu väärib ka kaasaegne ja stiilne disain.

Kaasas

  • 4-in-1 adapter
  • kaitseümbris
Tootja Baseus
Mudel WKJZ010513
Värv Tumehall
Materjal Karastatud klaas + alumiiniumsulam + PC + ABS
Kaabli pikkus 140 mm
Sadamad USB 3.0 x 4
USB 3.0 edastuskiirus 500 MB/s (max.)
Välju 5V/0,9A
Ühilduvus Windows, Apple OS, Linux, Vista
Omadused
Portide arv 4

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles