Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Baseus HDMI 2.0 kaabel, 4K 60Hz, 3D, HDR, 18Gbps, 2m (must)

  • 13.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.66 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1455452
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Kvaliteetne 4K HD kaabel

Kaablit kasutatakse video- ja helisignaalide edastamiseks ilma kvaliteeti kaotamata. Kasutades heli ja video samaaegseks edastamiseks ainult ühte kaablit, väheneb kahte erinevat meediumiseadet ühendavate kaablite arv. Selle abiga saate kodus luua kinoefekte.

Funktsionaalne ja praktiline

Kaabel võimaldab teha sülearvutist või muust seadmest ekraanipilti ja edastada pilt suuremale ekraanile. See tagab kõrgeima kvaliteediga pildi ja heli. See sobib ideaalselt mitte ainult kodus, vaid ka tööl, konverentsil või koolis.

4K kvaliteet

Kinemaatiline pildikvaliteet on nüüd teie kodus võimalik tänu 4K ja 3D stereokvaliteedi toele. Ja HDR-kvaliteediga reprodutseerimisega saate nautida laiemat dünaamilist ulatust ja suuremaid detaile. Hankige veelgi paremaid eriefekte.

Kvaliteetne kaabel

Kaabli kõrge kvaliteet tagab, et te ei pea kartma kiire kulumise ja uue vastu vahetamise pärast. Valmistatud materjalidest, mis on vastupidavad väiksematele mehaanilistele kahjustustele. Kaablil on ka kullatud pistikud, mis tagavad stabiilse signaaliedastuse ning muudavad selle pinna oksüdatsiooni- ja roostekindlaks.

60 Hz

60 Hz värskendussagedus võimaldab teil täielikult nautida filmide vaatamist kiirusega 60 kaadrit sekundis ja kiiremat reageerimist mängudes, eriti FPS-režiimis.

Tootja Baseus
toote kood CAKGQ-B01
Liides 2x HDMI 2.0
Toetatud eraldusvõime 4K @ 60Hz
Ribalaius 18 Gbps
HDMI versioon 2.0
Kaabli pikkus 2 m
Värv Must
Materjal Kullatud pistik
Omadused
Toode Kaabel
Ühenduse tüüp HDMI
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles