Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Baseus Halo sõrmusehoidja telefonile (hõbedane)

Baseus Halo sõrmusehoidja telefonile (hõbedane)
Pole laos
  • 18.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 6.33 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1458189
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Baseuse telefonihoidja

Baseuse telefonihoidja parandab oluliselt Sinu mugavust mobiiltelefoni kasutamisel! Kerge hoidik sobib ideaalselt teie telefoni või ümbrise külge, suurendamata oluliselt selle suurust. Toodet eristab mitmekülgsus – seda saab kasutada telefonialusena või autohoidikute magnetplaadina. Lisaks värskendab hoidiku kaasaegne, kuid minimalistlik disain ideaalselt teie telefoni välimust.

Mugav kasutada

Hoidik tuleb lihtsalt telefoni korpuse või kaane külge liimida ja käes olevale sõrmele asetada. Teil on lihtsam seadet käes hoida ja suureneb nutitelefoni ühe käega kasutamise mugavus. Lisaks saate tänu 360° horisontaalsele ja 120° vertikaalsele reguleerimisele toodet lihtsalt oma vajadustele vastavaks kohandada. Te ei pea muretsema, et teie telefon kasvab oluliselt. Nüüdsest saate oma telefoni hõlpsasti ühe käega juhtida, olenemata selle suurusest.

Multifunktsionaalne jõudlus

Nutitelefoni mugavuse suurendamine pole ainus funktsioon, mida toode suudab pakkuda! Hoidikut saab hõlpsasti kasutada telefonialusena, kui vaatate lemmikfilme või telesarju, või magnetplaadina, mida kasutatakse autokinnituste jaoks. Lisaks võib see sõrme peal kandes aidata vältida telefoni juhuslikku maha kukkumist või rahvarohketes kohtades vargustamist.

Minimalistlik disain

Moodne, kuid minimalistlik disain annab teie seadmetele täiesti uue iseloomu. Veelgi enam, tänu oma väikesele suurusele – ainult 3,3 mm paksune – sobib kokkuvolditud hoidik ideaalselt keha külge, muutudes peaaegu nähtamatuks. Lisaks saate selle hõlpsalt ümbrisest eemaldada ja liim ei jäta sellele jälgi.

Tootja Baseus
Mudel Baseus Halo seeria kokkupandav rõngasalus
Värv Hõbedane
Materjal Alumiiniumist
Mõõtmed Välisläbimõõt 57 mm, siseläbimõõt 47 mm.
Kaal 29 g
Ühilduvus Kõik telefonid kuni 5 kg.

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles