Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Baseus Halo magnetrõngas telefonile, MagSafe, must (2 tk.)

  • 12.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.33 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1458394
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Baseus Halo magnetiline telefonihoidik (must)

Baseus Halo magnethoidik muudab mobiiltelefoni kasutamise lihtsamaks. Selle paksus on vaid 0,4 mm, mistõttu sobib see ideaalselt teie nutitelefoniga. Veelgi enam, toote minimalistlik disain võimaldab teil oma varustuse välimust veidi värskendada! Komplektist leiate 2 toodet.

Mugav

Laadige oma seadmeid mugavalt juhtmevabade laadijatega ilma Baseuse hoidikut eemaldamata. Magnetrõngas võimaldab töötada erinevate MagSafe funktsiooniga varustatud tarvikutega. Toote kinnitamine ei valmista teile probleeme – kinnita see lihtsalt ümbrise või telefoniümbrise külge!

Mugav ühe käega juhtimine nutitelefoniga

Hoidik suurendab teie mugavust telefoni kasutamisel ja muudab selle käes hoidmise lihtsamaks. Veelgi enam, kui paned selle sõrmele, pakub see täiendavat kaitset telefoni juhusliku mahakukkumise või selle varguse eest rahvarohketes kohtades. Nüüd saate oma nutitelefoni hõlpsalt ühe käega juhtida!

Ideaalne sobivus

Tänu oma väikesele suurusele – kõigest 0,4 mm paksune, sobib hoidik kokkupanduna ideaalselt telefoni korpusega! Pealegi muutub see peaaegu nähtamatuks niipea, kui ühendate selle nutitelefoniga. Samuti ei pea te muretsema oma telefoni suuruse ja kaalu suurendamise pärast – saate selle isegi hõlpsalt taskusse libistada, kui rõngast kokku voltida.

Mudel Halo seeria magnetiline metallist sõrmus
Värv Must
Materjal Roostevaba teras, 3M liim.
Paksus 0,4 mm
Läbimõõt 55 mm
Kaal 3,8 g

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles