Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Baseus Golden Contactor Pro autolaadija, 2x USB-C, 40W (hall)

  • 18.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 6.33 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1457256
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Baseus Golden Contactor Pro autolaadija, 2x USB-C, 40 W (hall)

Tehke panus universaalsele autolaadijale Baseus Golden Contactor Pro. See rõõmustab teid oma kaasaegse disaini ja vastupidava metallkorpusega, aga ka kiirlaadimisega maksimaalse võimsusega 40 W. Sellel on kaks USB-C porti ja see võimaldab laadida kahte seadet korraga. See ühildub universaalse 12-24 V pingega, mistõttu sobib see sõiduautodele, maasturitele või suurtele veoautodele.

Kiire laadimine

Baseus Golden Contactor Pro-l on kaks USB-porti, millest igaüks toetab 20 W PD kiirlaadimisprotokolli. Tänu sellele saate voolu taastada kuni neli korda kiiremini ja laadida oma Apple'i 13-60% kõigest 30 minutiga. Laadija ühildub ka Apple PD, Qualcomm QC3.0, Huawei FCP ja Samsung AFC protokollidega. Seade kasutab BPS II tehnoloogiat, nii et iga port laeb sama võimsuse ja maksimaalse kiirusega.

Lai ühilduvus

Baseus Golden Contactor Pro autolaadija võimaldab teil kiiresti ja turvaliselt täiendada oma iPhone'i, iPadi või AirPodide energiavarusid. Sellega saab laadida ka paljusid Androidi nutitelefonide mudeleid – Huawei Mate 40 Pro, Xiaomi 11, Samsung Note 10 ja paljusid teisi. 12-24V ühilduvus muudab selle sobilikuks kõigile populaarsetele autosigaretisüütajatele.

Kaitse mitmel tasandil

Tänu nutikatele lahendustele kaitseb laadija laetavaid seadmeid ülelaadimise eest, lisaks on korpusel suurepärane soojusjaotus ja kuumakindlus. Baseus Golden Contactor Pro kaitseb ülekuumenemise, liigvoolu, voolupingete ja elektromagnetväljade eest.

Tugev disain

Tänu läbimõeldud disainile ja libisemisvastasele pinnale hoiab laadija stabiilse asendi ega libise ka ebatasasel teel. Kvaliteetne ABS- ja PC-korpus on vastupidav kriimustustele ja mehaanilistele vigastustele ning näeb ka väga kaasaegne ja elegantne välja.

Tootja Baseus
Mudel CGJP000013
Materjal Alumiinium/ABS+PC
Sadamad 2 USB-C porti
Sissepääs 12-24 VDC, 5,0 A max.
USB-C 1/USB-C 2 väljund 5 V – 3 A, 9 V – 2,22 A, 12 V – 1,67 A Maks. 20 W.
Kogu väljundvõimsus 40 W max.
Kaal u. 26 g
Värv Hall
Omadused
Kiirlaadimise standard
Laadimisvõimsus (W) 40
Ühenduse tüüp USB-C
Värv hall

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles