Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Baseus Golden Contactor Max autolaadija, 2x USB, 60W (sinine)

  • 25.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 8.66 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1457152
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Autolaadija Baseus Golden Contactor Max

Baseuse autolaadija võimaldab kiirelt laadida kuni 2 seadet korraga. Selle koguväljundvõimsus ulatub 60 W-ni. Seade ühildub 12-24V sõidukitega ja tagab ohutu kasutamise. See on varustatud 2 USB-pordiga. Sellel on ka äärmiselt vastupidav, kuid elegantne disain.

Laadige korraga kuni 2 seadet

Reisimine koos reisijaga? Keegi ei pea enam oma nutitelefoni laadimiseks järjekorras ootama! Laadijal on 2 USB porti. Igaüks neist võimaldab kiiret laadimist maksimaalse võimsusega 30 W. See on kokku kuni 60W! Nüüd saad lihtsalt laadida 2 telefoni või näiteks nutitelefoni ja tahvelarvutit.

Kiire laadimine

Enam pole vaja oodata, kuni teie seadmed on uuesti kasutamiseks valmis. Laadija toetab kiirlaadimisprotokolle nagu SCP, FCP, QC ja AFC. Selle abiga saate näiteks 30 minutiga taastada 60% Huawei P50 nutitelefoni energiast või 50% Samsung Galaxy S22 energiast. Samuti võimaldab toode kiiresti laadida Apple'i seadmeid 27 W juures. Näiteks saate iPhone 13 Pro Maxi laadida umbes 1,5 tunniga.

Ohutu kasutamine

Baseus Golden Contactor Max laadijaga laadite oma seadmeid mitte ainult kiiresti, vaid ka ohutult. Täiustatud kiip tuvastab laetud seadmed ja reguleerib automaatselt voolu vastavalt sellele. Samuti on toode tõhusalt kaitstud lühiste ja ülekuumenemise eest. Samuti kaitseb see ühendatud seadmeid ülelaadimise eest, pikendades seeläbi nende akude eluiga.

Suurepärane disain

Laadija on konstrueeritud nii, et sigaretisüütaja pesaga ühendatuna püsib see kindlalt paigal ega kuku välja. Seega võib see pakkuda katkematut laadimist. Isegi kiiruskõrval, teeaukudel ja tugeval pidurdamisel! Pehme LED-taustvalgustus parandab teie seadme nähtavust pimedas. Pealegi annab metallist viimistlus laadijale ülimalt elegantse välimuse.

Lai ühilduvus

Mille poolest Baseus Golden Contactor Max laadija veel silma paistab? Universaalne ühilduvus 12-24 V sõidukitega! Nii saate seda hõlpsasti kasutada oma autos, veoautos, bussis ja isegi ekskavaatoris. Veelgi enam, laadija sobib ideaalselt enamikesse tavalistesse sigaretisüütaja pesadesse – selle ühendamisega ei teki probleeme.

Bränd Baseus
Nimi Autolaadija Golden Contactor Max Dual Fast Charger
Mudel CGJM000003
Värv Sinine
Materjal Alumiinium, ABS, PC
Sissepääs 12-24 VDC, 8 A max.
USB1/USB2 väljund 5V-3A, 9V-2A, 10V-2A, 12V-2,5A, 30W max.
Kogu väljundvõimsus 30 W + 30 W 60 W max.
Mõõtmed 55x26,5x26,5 mm
Omadused
Kiirlaadimise standard
Laadimisvõimsus (W) 60
Ühenduse tüüp USB-tüüp A
Värv sinine

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles