Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Baseus Glitteri kaitsekomplekt läbipaistev magnetümbris ja karastatud klaas iPhone 14 Plus jaoks (sinine)

  • 12.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.33 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1458926
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Baseus Glitteri kaitsekomplekt läbipaistev magnetümbris ja karastatud klaas iPhone 14 Plus jaoks

Baseus Glitteri ümbris kaitseb tõhusalt teie iPhone'i kukkumiste ja kriimustuste eest! Korpuse stiilne disain annab teie nutitelefonile täiesti uue iseloomu. See sobib seadmega ideaalselt ja ei sega selle kasutamist. Saate selle hõlpsalt puhtana hoida. Korpusel on ka karastatud klaas.

Igakülgne kaitse teie seadmele

Te ei pea muretsema selle pärast, et teie iPhone 14 Plus saab juhusliku kukkumise või löögi tõttu kahjustada. Vastupidav Baseuse ümbris pakub teie seadmele usaldusväärset kaitset. Tugevdatud servad pakuvad usaldusväärset kaitset ning uuendusliku Air Armor süsteemiga metallraam kaitseb objektiivi tõhusalt.

Sobib ideaalselt teie telefoniga

Hoolikalt koostatud korpuse disain sobib iPhone 14 Plusiga ideaalselt. See ei blokeeri juurdepääsu nuppudele ega blokeeri ekraani. Lisaks on see väga õhuke, muutes selle telefoni kasutamisel peaaegu nähtamatuks.

Ainulaadne disain

Korpusel on ka stiilne disain. Korpuse sinised servad ja läbipaistev tagakülg tõstavad suurepäraselt esile Sinu telefoni iseloomu! See on higi- ja sõrmejäljekindel ning seda on lihtne puhtana hoida. Korpus on valmistatud kollasuskindlatest materjalidest, mistõttu ei muuda see valguse käes värvi.

Kaasas

  • magnetkorpus
  • kurnatud klaas
Mudel ARMC010603
Ühilduvus iPhone 14 pluss
Värv Sinine
Omadused
Korpuse mudel iPhone 14 Plus
Värv sinine

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles