Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Baseus Glitter Magnetic ümbris iPhone 14 Pro jaoks (lilla) + karastatud klaas + puhastuskomplekt

  • 19.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 6.66 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1459085
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Baseus Glitter magnetümbris iPhone 14 Pro jaoks (lilla) + karastatud klaas + puhastuskomplekt

Veenduge, et teie iPhone 14 Pro oleks hästi kaitstud. Baseus Glitter Magnetic ümbris kaitseb seda tõhusalt kahjustuste eest ning tänu sisseehitatud magnetitele võimaldab mugavalt kasutada induktiivlaadijaid või magnethoidjaid. Samuti ei mõjuta ümbris telefoni kasutusmugavust. Pakendist leiate ka kvaliteetse karastatud vitriinklaasi ja puhastuskomplekti.

Muljetavaldav magnetiline tugevus

Lisavarustus on varustatud 38 N52 magnetiga, seega tagab see suurema veojõu. Nii saad vabalt kasutada induktiivlaadijaid, magnethoidjaid ja toitepanku – enam ei pea nutitelefoni ümbrisest välja võtma! Lisaks ei mõjuta Baseus Glitter Magnetic ümbris juhtmevaba laadimise jõudlust.

Usaldusväärne kaitse

Ümbris kaitseb teie nutitelefoni tõhusalt kahjustuste eest, näiteks kukkumise või löögi tõttu. Lisavarustus kaitseb ka läätsi. Sellel on ka vastupidav karastatud klaas, mis kaitseb teie telefoni ekraani – te ei pea kunagi muretsema, et see uuesti kriimustada saab! Kõik see tähendab, et isegi kui teie iPhone kukub teie käest või satub teie võtmetega taskusse, ei ähvarda see kahjustada saada.

Täiustatud disain

Panusta kõrgeima kvaliteediga töötlusele. Korpus on varustatud galvaanilise raamiga, mis annab sellele huvitava ja stiilse iseloomu. Selle valmistamiseks kasutatakse kulumiskindlat PC-plasti, mis on katsudes meeldiv ja ei muutu isegi pika aja pärast kollaseks. Samuti ei kata see iPhone'i nuppe ja on väga õhuke, mõõtes vaid 0,5 mm paksust. Nii et saate oma telefoni endiselt mugavalt kasutada!

Kasti

  • Toimub
  • Kurnatud klaas
  • Puhastuskomplekt
Bränd Baseus
Nimi Magnetümbris Glitter seeria
Mudel ARMC010805
Värv violetne
Materjal PC
Ühilduvus iPhone 14 pro
Omadused
Värv lilla

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles