Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Baseus Glimmer USB-USB-C kaabel, 100W, 1m (must)

  • 13.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.66 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1459007
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Baseus Glimmer USB-USB-C kaabel, 100 W, 1 m (must)

Seadmete laadimine ja failide edastamine pole kunagi olnud kiirem! Baseus Glimmer kaabel võimaldab laadida kuni 100 W võimsusega ja 6A vooluga nutitelefone ning edastada andmeid kiirusega kuni 480 Mbit/s. Kui aku on täielikult laetud, lülitab see automaatselt välja toiteallika. Samuti on see erakordselt vastupidav ja kahjustuste suhtes vastupidav. Lisaks on sellel hõlpsaks kasutamiseks ka taustvalgustusega pistik.

Äärmiselt kiire laadimine

Baseus Glimmer kaabel võimaldab koheselt laadida nutitelefone, sealhulgas Huawei ja Honori väljundvõimsusega kuni 100 W ja stabiilse vooluga 6 A. Tänu sellele uuendate oma seadmetes energiat vaid mõne hetkega. .

Edastage faile kiiresti

Lisaseade võimaldab teil mitte ainult kiiresti seadmeid laadida, vaid ka andmeid edastada võimalikult lühikese ajaga. Kaabel pakub failiedastuskiirust kuni 480 Mbps, nii et te ei pea igavesti ootama, et fotosid või muusikat seadmete vahel üle kanda.

Ohutu ja vastupidav

Kaabel on valmistatud vastupidavast nailonpunutisest, mis on vastupidav paindumisele ja rebenemisele. Pistiku juures olev kaabliosa on täiendavalt tugevdatud, nii et võite olla kindel, et see ei kahjusta korduvat painutamist. Lisaks ei pea te muretsema ülelaadimise pärast – kaabel katkestab automaatselt voolu, kui seade on täielikult laetud, tagades maksimaalse ohutuse. Nii saad telefoni ööseks lihtsalt laadijaga ühendada.

Praktilised lisad

Kaabel on varustatud USB-C-pistiku õrna sinise valgustusega. Nii on lihtne pimedas kaabel üles leida ja telefoni laadimiseks probleemideta ühendada. Lisaks on komplektis spetsiaalne takjakinnitus, mis muudab selle ladustamise ja transportimise lihtsamaks: te mitte ainult ei hoia ära selle sassi jäämist, vaid hoiate selle ka puhtana!

Tootja Beus
Mudel CADH000401
Värv Must
Võimsus 100 W
Praegune tugevus 6 A
Edastamise kiirus 480 Mbit/s
Pikkus 1 m
Materjal Tsingisulam + nailon
Omadused
Kiirlaadimise standard Mitte ühtegi
Laadimisvõimsus (W) 100
Pikkus 1 m
Ühenduse tüüp USB-A - USB-C
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles