Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Baseus Glimmer USB-Lightning kaabel, 2,4A, 1m (must)

  • 13.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.66 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1458962
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Baseus Glimmer USB-Lightning kaabel, 1 m (must)

Nüüd saate oma iPhone'i kohe sisse lülitada ja mis tahes faile edastada kiirusega kuni 480 Mbps. Baseus Glimmer USB-Lightning kaabel võimaldab teil kiiresti laadida erinevaid Apple'i seadmeid vooluga 2,4 A. Seda eristab erakordne vastupidavus ja kulumiskindlus. Lisaks muudab sisseehitatud valgus kaabli kasutamise lihtsaks ning kaasas olev Velcro kinnitus tagab mugava hoiustamise.

Seadme kiire laadimine

Nutitelefoni toite uuendamine ei võta palju aega. Toode pakub 2,4A laadimist, nii et saate oma iPhone 6-14 seeria kiiresti täis laadida. Veelgi enam, saate seda kasutada ka teiste Apple'i seadmete, sealhulgas juhtmevabade kõrvaklappide ja iPodide toiteks.

Vahetu andmeedastus

Seadmete kiire laadimine pole selle kaabli ainus eelis! Samuti pakub see välkkiire andmeedastuskiirust kuni 480 Mbps. Enam ei pea te lõputult ootama puhkusefotode või -videote või oluliste dokumentide edastamist seadmete vahel!

Vastupidav ja stabiilne

Praktiline Baseus Glimmer kaabel teenib teid pikka aega. See oli valmistatud vastupidavast nailonpunutisest, mis on vastupidav paindumisele, venitamisele ja ka rebenemisele. Lisaks on pistiku juures olev kaabliosa täiendavalt tugevdatud, nii et võite olla kindel, et see ei kahjusta korduvat painutamist. Tsingisulamist pistikud on omakorda vastupidavad oksüdatsioonile ja kulumisele.

Loodud teie mugavuse huvides

Kaabel on varustatud Lightning-pistiku jaoks spetsiaalse taustvalgustusega. Nii on kaablit pimedas lihtne leida ja seade laadimiseks hõlpsasti ühendada. Veelgi enam, sellega on kaasas praktiline takjakinnitus, mis muudab selle hoiustamise ja transportimise lihtsaks – see mitte ainult ei hoia ära sassi sattumist, vaid hoiab selle ka korras!

Tootja Baseus
Mudel CADH000201
Materjal Tsingisulam + nailon
Värv Must
Ühendus USB välgu külge
Kaabli pikkus 1 m
Väljundvool 2.4A
Edastamise kiirus 480 Mbit/s
Omadused
Ühenduse tüüp USB – välk
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles