Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Baseus Glimmer USB-C to Lightning kaabel, 20W, 1m (must)

  • 13.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.66 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1458970
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Baseus Glimmer USB-C to Lightning kaabel, 20 W, 1 m (must)

Kas vajate kaablit, mis võimaldab teil telefoni kiiresti laadida ja andmeid koheselt edastada? Baseus Glimmer USB-C to Lightning kaabel toetab PD kiirlaadimistehnoloogiat, selle võimsus on 20 W ja ühildub laialdaselt Apple'i seadmetega. Andmeedastuskiirus ulatub kuni 480 Mbit/s. Tootel on läbimõeldud ja hoolikas disain, et tagada ohutu kasutamine ja pikk kasutusiga. Kaabli pikkus 1 m. Tarne sisaldab takjapaela, mis hõlbustab ladustamist.

Kiire laadimine

Baseus Glimmeri kaabel toetab 20 W Power Delivery kiirlaadimistehnoloogiat, mis tõstab teie Apple'i seadme aku laetuse 50%-ni vaid 30 minutiga. Tavaliste kaablite kasutamisel laeb telefon sama aja jooksul vaid 20%. Madal temperatuur püsib ka siis, kui kasutate telefoni laadimise ajal mängude mängimiseks, filmide vaatamiseks või striimimiseks, nii et te ei pea muretsema seadme ülekuumenemise pärast. Kaabel lülitub automaatselt pideva laadimise režiimile, nii et saate telefoni üleöö laadida, ilma ülelaadimise pärast muretsemata.

Vahetu andmeedastus

Kasutades Baseus Glimmer kaablit, unustate, milline on ootamine! Kuni 480 Mbps edastuskiirusega edastatakse teie fotod ja failid teie valitud seadmesse vaid mõne sekundiga. Hallake oma andmeid tõhusalt ja lihtsalt igal pool ja igal ajal!

Lai ühilduvus

Baseus Glimmer USB-C to Lightning kaabel ühildub Apple'i seadmetega. Sellega laete iPhone 14/14 Pus/14 Pro/14 Pro Max, 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max, 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max, SE2, 11/Pro/Pro Max. , Xs/Xs Max, X/XR8/8 Plus ja iPad 8/10.2", Pro 12.9" (2. põlvkond), Pro 10.5", Air3 10.5", Mini5 7.9" 20W Power Delivery kiirlaadimistehnoloogiaga. Tavalist laadimist toetab iPhone 7/7 Plus, 6/6 Plus, 6s/6s Plus ja iPad Pro 12,9" (1. põlvkond), Pro 9,7", Pad 9,7 tolli, Air 9,7 tolli, Mini 7,9 tolli. Nagu näete, ei ole võimalused ei lõpe sellega!

Läbimõeldud disain

Baseuse toode on varustatud intelligentse kiibiga, mis tagab usaldusväärse laadimise ja ühilduvuse Apple'i süsteemidega, samuti E-Markeri kiibiga, mis muudab kaabli kasutamise täiesti ohutuks. Viis paksemat südamikku kiirendavad laadimisprotsessi ning kvaliteetne tsingisulam muudab kaabli tugevaks, vastupidavaks ja kriimustuskindlaks. Lisaks on tootel optimeeritud SR-struktuur, mis tagab pistikutele sisseehitatud kaitse ja pikendab kasutusiga. Kaabel on valmistatud uudset kudumistehnikat kasutades.

Stiilne disain

Baseus Glimmer kaablit arendades ei keskendutud ainult funktsionaalsusele, vaid ka visuaalsele tasandile. Toodet eristab elegants ja peen taustvalgustus, mis lülitub sisse, kui kaabel on seadmega ühendatud. Valgustugevus on piisavalt madal, et mitte häirida und, nii et saate oma iPhone'i või iPadi öösel mugavalt laadida. Tarnekomplekt sisaldab Velcro rihma toote mugavaks hoiustamiseks, välistades kaabli sassi sattumise ohu ja mugavaks transportimiseks.

Sisaldab:

  • USB-C ja Lightning kaabel
  • Velcro
Tootja Baseus
Nimi Baseus Glimmeri seeria kiirlaadimiskaabel, tüüp C – IP, 20 W
Mudel CADH000001
Ühendused USB-C/Lightning
Võimsus PD 20W
Andmeedastuskiirus 480 Mbit/s
Materjal Tsingisulam + nailon
Pikkus 1 m
Kaal 34,3 g
Värv Must
Omadused
Laadimisvõimsus (W) 20
Pikkus 1 m
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles