Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Baseus GF5 autopesuvoolik otsikuga, 7,5m (must)

  • 32.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 11 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1456951
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Baseus GF5 düüsivoolik (7,5 m)

Baseus GF5 otsikuga voolik võimaldab mugavalt pesta autot, kasta aias lilli või puhastada kõnniteed. Kõrgsurvevesi eemaldab isegi kuivanud mustuse ja 5 joa seadistust võimaldavad teil pesuviisi kohandada. Voolik venib hästi ja veega täidetuna on selle pikkus kuni 7,5 m Otsiku ergonoomiline kuju võimaldab mugavalt käes mahtuda. Universaalsed pistikud sobivad sise- ja väliskeermega segistitele, samuti ilma keermeta segistitele.

Läbimõeldud disain

Baseus GF5 on varustatud kaasaegse pihustusotsikuga, mis tänu rõhu akumuleerumisele tuleb toime ka kõige tõrksama mustusega. Neljakihiline survekonstruktsioon tagab suure voolu ja sees olev spiraalne niit suurendab veesurvet. Lekete vältimiseks on otsik varustatud tihendatud rõngastega. Voolik sobib enamiku populaarsete segistitega.

5 pihustusrežiimi

Pöördlüliti võimaldab reguleerida pihustusmustrit, nii et saate reguleerida vee rõhku ja voolu sõltuvalt puhastatavast pinnast. Tootja on koostanud viis eelseadistatud režiimi, millega saab kiiresti pesta auto kere, puhastada auto katust, eemaldada rehvidelt mustust või pesta hoolikalt aknaid. Voolik on kasulik ka aiatöödel ja muudel majapidamistöödel.

Kolmekordne paisumine veega täitmisel

Baseuse teleskoopvoolikut saab pikendada 3 korda. Kõik, mida pead tegema, on täita see veega ja selle pikkus laieneb 7,5 meetrini, mis annab teile piiramatu liikumise auto pesemisel või lillede kastmisel. See lahendus võimaldab ka tooteid mugavalt hoiustada.

Vastupidav ja kahjustustekindel

Baseus GF5 kasutab kõrgeima kvaliteediga materjale, mis tagab, et see teenib teid palju aastaid. Otsik on kaetud mittedeformeeruva metalliga, mis suurendab selle vastupidavust. Tänu TPE kummi kasutamisele jääb voolik elastseks ja pehmeks sõltumata ilmast. Seetõttu on see vastupidav külmale, kõrgetele temperatuuridele ja mehaanilistele kahjustustele.

Bränd Baseus
Nimi Autopesu otsik Baseus GF5
Värv Must
Materjal Alumiiniumisulam, ABS, TPE
Kaal u. 225,6 g
Pikkus 2,5 m
Pikkus veega täidetuna 7,5 m

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles