Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Baseus GaN5 Pro 2xUSB-C + USB seinalaadija, 140W (must)

Baseus GaN5 Pro 2xUSB-C + USB seinalaadija, 140W (must)
Pole laos
  • 64.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 21.66 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1458947
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Laadija Baseus GaN5 Pro Fast, 2C+U 140 W (must)

Laadige 3 seadet korraga kiiresti ja ohutult. Baseuse laadija on varustatud 2 USB-C pordi ja ühe USB pordiga ning töötab ka PD/QC/PPS kiirlaadimisprotokollidega. Kaasaegsete lahenduste kasutamine võimaldab uuendada oma seadme energiat kahjustamata ning tänu kergele ja kompaktsele disainile on seda lihtne hoiustada. Lisaks on komplektis USB-C–USB-C kaabel.

Seadmete kiire laadimine

Laadija toetab kiirlaadimisprotokolle nagu PD/QC/PPS, mis võimaldab teil seadme laadimise sekunditega taastada. Tänu sellele laeb see 16-tollise MacBook Pro umbes 30 minutiga ja Huawei Mate 40 Pro 54 minutiga. Lisaks toetab kaasas olev kaabel PD3.1 240 W kiirlaadimiseks.

Seda on ohutu kasutada

Kasutage laadijat mugavalt ja ohutult. Tootel on BPSII laadimistehnoloogia, mis reguleerib ühendatud seadme võimsust. Samal ajal kaitseb BCT süsteem toodet ülekuumenemise eest ning Trickle Charging tehnoloogia tagab seadme turvalise laadimise öösel. Laadija ülepinge, liigvoolu, lühise jms vastu on ka kaitse

Lai ühilduvus

Tootja on ühilduvusloendisse toonud palju seadmeid, sealhulgas sülearvutid, tahvelarvutid või nutitelefonid kaubamärkidelt Apple, Huawei, Samsung, Xiaomi, Huawei. Lisaks saate laadijaga laadida selliseid seadmeid nagu akud, lambid või lauaventilaatorid. Lisaks töötab toode pingevahemikus 110-240V, nii et saate seda kasutada kõikjal, kus viibite.

Läbimõeldud disain

Baseuse laadija eelised ei piirdu sellega. Galliumnitriidi kasutamine võimaldab laadida ühilduvaid seadmeid kolm korda kiiremini ilma ülekuumenemise ohuta. Lisaks paistab see silma ka oma kompaktse disainiga – 25% väiksem kui Apple’i 140 W laadija. Lisaks on toode varustatud indikaatoriga, mis teavitab teid selle olekust, ning selle vastupidav disain tagab vastupidavuse ja kulumiskindluse.

Paki sisu:

  • Laadija

  • USB-C kuni USB-C kaabel

Tootja Baseus
Mudel CCGP100201
Värv Must
Esitus 140 W
Praegune 5A
Materjal PC (laadija), TPE (kaabel)
I/O port 2 USB-C porti
Kaal OKEI. 304 g
Omadused
Laadimisvõimsus (W) 140
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles