Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Baseus GaN5 20W mini seinalaadija (must)

  • 22.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7.66 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1462556
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Baseus GaN5 20 W minilaadija (must)

Kas otsite usaldusväärset laadijat, mis laadib teie varustuse kiiresti, kuid ei võta kotis või kohvris palju ruumi? Baseuse minilaadija sobib teile ideaalselt! Tänu eritehnoloogiale on see lausa 50% väiksem kui tavaline laadija, kuid peidab endas tohutut 76% võrra suurendatud võimsust! Samuti ei pea te muretsema oma varustuse ohutuse pärast. Baseuse seade on varustatud mitmete turvafunktsioonidega, nii et teile on garanteeritud ohutu laadimine.

-Baseus/CCGN050101/8

Väike suurus, suur võimsus

Baseus Mini seinalaadija on varustatud GaN tehnoloogiaga, mis teeb selle kasutamise mugavaks. Kuigi selle kompaktne suurus võib teid üllatada, ärge laske end petta. Vaatamata oma väikesele suurusele on sellel laadijal tõelist jõudu. 20 W võimsusega suudab see laadida teie telefoni kuni 50% vaid 26 minutiga. See sobib ideaalselt neile, kes hindavad nii tõhusust kui ka praktilisust. See laadija on tõestus, et väikesesse pakendisse mahub suur võimsus.

-Baseus/CCGN050101/1

Intelligentne temperatuuri juhtimine

Baseuse laadija hoiab teie seadmeid turvalisena. Spetsiaalselt välja töötatud BCT temperatuuri reguleerimise tehnoloogia tagab kuni 10% temperatuuri alandamise võrreldes tavaliste laadijatega. Tänu sellele kaitseb see ühendatud seadmeid veelgi paremini ja tagab neile täieliku kaitse.

-Baseus/CCGN050101/5

Laadige muretult üleöö

Kas laadite sageli oma seadmeid öösel? Baseuse abil saate seda muretult teha! Minilaadija tuvastab nutikalt teie seadme järelejäänud võimsuse ja lülitub automaatselt varulaadimisele. See aitab vältida ülelaadimist ja kaitsta telefoni üleöö!

-Baseus/CCGN050101/2

Mitmeastmeline kaitse

Baseuse seinalaadija ei paku mitte ainult erakordset võimsust, vaid pakub ka teie seadmele ületamatut turvalisust. Ülekoormus- või ülepingekaitse tagab voolu stabiilsuse ning häiretevastane kaitse tagab puhta ja katkematu laadimise. Lisaks on sellel mitmeid turvafunktsioone, mis kaitsevad teie seadet ja laadijat kahjustuste eest. Kahtlemata on Baseuse laadijal kõik ohutuks ja tõhusaks laadimiseks vajalik.

-Baseus/CCGN050101/6
Direktor Baseus
Mudel CCGN050101
Värv Must
Materjal PC
Sissepääs 100-240VAC ~50/60Hz, 0,8A max.
C-tüüpi väljund 5 V = 3 A; 9 V = 2,22 A
Mõõtmed 47,2 × 27,5 mm
Kaal 37 g
Omadused
Laadimisvõimsus (W) 20
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles