Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Baseus Free2Draw USB-C – USB-C kaabel, PD, 100 W, 1 m

  • 14.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1729618
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Baseus Free2Draw USB-C–USB-C kaabel, PD, 100 W, 1 m (lilla)

Baseus Free2Draw on 1 m pikkune kaabel kahe USB-C-pistikuga, mis tõmbuvad mugavasse korpusesse, säästes kasutaja aega ja pettumust selle lahtiharutamisel. Lisaks võimaldab see 100 W võimsusega kiiret laadimist – Nintendo Switchi täislaadimiseks kulub vaid 2,5 tundi, iPad Pro 11” puhul 2,4 tundi ja MacBook Pro 16 puhul vaid 2 tundi. Kompaktsed kaabli korpuse mõõtmed muudavad selle uskumatuks lihtne transportida – saate selle hõlpsalt püksitaskusse, kotti või seljakotti pista.

Kiire 100 W PD laadimine

Baseus Free2Draw kaabel toetab 100 W Power Delivery (PD) tehnoloogiat, tagades teie seadmete ülikiire laadimise. Nintendo Switchi täisvõimsusele laadimine võtab vaid 2,5 tundi, iPad Pro 11” 2,4 tundi ja MacBook Pro 16 ainult 2 tundi. See funktsioon on ülioluline liikvel olevate inimeste jaoks, kellel pole aega oodata, kuni seadmed laadivad.

Mugav sissetõmmatav mehhanism

Unikaalne ülestõstetav korpus lihtsustab oluliselt kaabli kasutamist, vältides selle sassi sattumist ja kahjustamist. Tänu sellele lahendusele jääb kaabel alati korralik ja kasutusvalmis, mis on eriti oluline neile, kes seda sageli reisile kaasa võtavad.

Kompaktne suurus

Kaabli väikesed korpuse mõõtmed (läbimõõt 60,7 mm ja kõrgus 28,8 mm) muudavad selle transportimise äärmiselt lihtsaks. See mahub hõlpsasti teie püksitaskusse, rahakotti või seljakotti, vajaduse korral alati käepärast.

Vastupidavus ja vastupidavus

Kaabel on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest: PC ja TPE, mis tagab selle vastupidavuse ja vastupidavuse kahjustustele.

Suur andmeedastuskiirus

Baseus Free2Draw pakub andmeedastuskiirust 480 Mbps, muutes selle suurepäraseks tööriistaks failide kiireks edastamiseks seadmete vahel. See on oluline funktsioon professionaalidele ja tehnikahuvilistele, kes vajavad usaldusväärset ja tõhusat andmeedastuskaablit.

Tehnilised andmed

Bränd Baseus
Mudel CB000062
Värv Lilla
Materjal PC, TPE
Pikkus 1 m
Kaal Umbes 250 g
Võimsus PD 100W
Edastamise kiirus 480 Mbps
Mõõtmed 60,7 (läbimõõt) x 28,8 mm
Omadused
Kiirlaadimise standard Toitevarustus
Kombatav tagasiside 1 m
Laadimisvõimsus (W) 100
Traadita sagedusala must
Ühenduse tüüp USB-C – USB-C

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles