Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Baseus Free2Draw USB-C – USB-C kaabel, PD, 100 W, 1 m

  • 15.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5.33 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1729616
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Baseus Free2Draw USB-C–USB-C kaabel, PD, 100 W, 1 m (valge)

Baseus Free2Draw on 1 m pikkune kahe USB-C-pistikuga kaabel, mis tõmbub mugavalt korpusesse, säästes kasutaja aega ja pettumust selle lahtiharutamisel. Lisaks võimaldab see kiiret laadimist 100 W võimsusega – Nintendo Switchi täislaadimine võtab aega vaid 2,5 tundi, iPad Pro 11” 2,4 tunniga ja MacBook Pro 16 täislaadimine vaid 2 tunniga. Kaabli korpuse kompaktsed mõõtmed muudavad selle uskumatult kaasaskantavaks – saate selle hõlpsalt püksitaskusse, rahakotti või seljakotti hoida.

Kiire PD 100W laadimine

Baseus Free2Draw kaabel toetab Power Delivery (PD) tehnoloogiat 100 W võimsusega, tagades teie seadmete ülikiire laadimise. Nintendo Switchi täisvõimsusele laadimine võtab vaid 2,5 tundi, iPad Pro 11” – 2,4 tundi ja MacBook Pro 16 – vaid 2 tundi. See funktsioon on oluline liikvel olevatele inimestele, kellel pole aega oodata, kuni seadmed laadivad.

Mugav sissetõmmatav mehhanism

Unikaalne sissetõmmatav korpus lihtsustab oluliselt kaabli kasutamist, vältides sassi ja vigastusi. Tänu sellele lahendusele jääb kaabel alati korralik ja kasutusvalmis, mis on eriti oluline neile, kes seda reisil sageli kaasas kannavad.

Kompaktne suurus

Kaabli korpuse väikesed mõõtmed (läbimõõt 60,7 mm ja kõrgus 28,8 mm) muudavad selle transportimise äärmiselt lihtsaks. See mahub hõlpsasti teie püksitaskusse, rahakotti või seljakotti, vajaduse korral alati käeulatuses.

Vastupidavus ja vastupidavus

Kaabel on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest: PC ja TPE, mis tagab selle vastupidavuse ja vastupidavuse kahjustustele. Valge korpus lisab ka elegantsi.

Suur andmeedastuskiirus

Baseus Free2Draw pakub andmeedastuskiirust 480 Mbps, mistõttu on see suurepärane tööriist failide kiireks ülekandmiseks seadmete vahel. See on oluline funktsioon professionaalidele ja tehnoloogiahuvilistele, kes vajavad andmeedastuseks usaldusväärset ja tõhusat kaablit.

Spetsifikatsioon

Bränd Baseus
Mudel CB000062
Värv Valge
Materjal PC, TPE
Pikkus 1 m
Kaal u. 250 g
Võimsus PD 100W
Andmeedastuskiirus 480 Mbps
Mõõtmed 60,7 (läbimõõt) x 28,8 mm
Omadused
Kiirlaadimise standard Toitevarustus
Kombatav tagasiside 1 m
Laadimisvõimsus (W) 100
Traadita sagedusala must
Ühenduse tüüp USB-C – USB-C

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles