Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Baseus Frame kaitsekomplekt läbipaistev magnetümbris ja karastatud klaas iPhone 14 Plus jaoks (sinine)

  • 13.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.66 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1458941
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Baseus Frame magnetiline kaitseümbris ja karastatud klaasi komplekt iPhone 14 Plus jaoks (sinine)

Veenduge, et teie nutitelefon oleks alati turvaline! Magnetümbrisest ja karastatud klaasist koosnev Baseus Frame kaitsekomplekt kaitseb teie telefoni tõhusalt kahjustuste, kukkumiste eest ning säilitab teie seadme esteetilise välimuse. Korpus on varustatud objektiivihoidja ja alusega, millel on muljetavaldav magnetjõud ja mis suurendab kasutusmugavust. Komplekt ühildub iPhone 14 Plusiga.

Täielik turvalisus

Enam ei pea muretsema iga kord, kui telefoni maha kukud. Baseuse raam on valmistatud vastupidavast ja väga painduvast materjalist. Uus Air Armor süsteem ja 1,2 mm paksem objektiivitoru suurendavad objektiivi kaitset. Lisaks on pehmed ja painduvad servad varustatud 0,1 mm paksuste õhkpatjadega, mis pehmendavad tõhusalt kukkumisi.

Korralik välimus

Baseuse tooted on valmistatud hoolikalt valitud materjalidest, mis on kolletumiskindlad. Oleofoobne kate kaitseb korpust kasutusjälgede, näiteks sõrmejälgede ja higiplekkide eest. Selle tulemusel säilitab teie telefon oma esteetilise välimuse. Teie mugavuse huvides on tootel nupu väljalõiked. Korpus on vaid 0,3 mm õhuke ja sobib ideaalselt iPhone 14 Plusiga.

Peen disain

Baseus Frame hajutab soojust tõhusalt, nii et te ei pea muretsema seadme ülekuumenemise pärast. Magnetümbris ühildub Magnetic juhtmevabade laadijate, Magnetic akude ja magnetalustega. Tugev, kohene ja täpne magnetiline adsorptsioon on võimalik tänu 38 N52 magnetile. Komplekti kuulub ka karastatud klaas, nii et iga nutitelefoni osa on võimalikult kaitstud. Nii klaasi kui korpuse kasutamine on äärmiselt lihtne. Kõik teie mugavuse huvides!

Sisaldab:

  • Magnetkorpus
  • Kurnatud klaas
  • Kasutusjuhend
Tootja Baseus
Nimi Magnetümbris Baseus Frame seeria
Mudel ARJT030003
Materjal PC+TPU
Tootmistehnoloogia Survevalu
Värv Sinine
Suurus 6,7 tolli
Ühilduvus iPhone 14 pluss
Omadused
Korpuse mudel iPhone 14 Plus
Värv sinine

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles