Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Baseus Easy Control Clamp autohoidik iminapaga (must)

  • 22.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7.66 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1458869
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Baseus Easy Control Clamp autokinnitus iminapaga

Mugav navigeerimine või kõnede vastuvõtmine sõidu ajal. Baseus Easy Control Clamp tagab usaldusväärse stabiilsuse. See on äärmiselt lihtne ja hõlpsasti kasutatav. Lisaks võimaldab see reguleerida ka vaatenurka vastavalt oma vajadustele. Võimas iminapa abil on seda lihtne armatuurlauale või tuuleklaasile kinnitada.

Muljetavaldav stabiilsus

Te ei pea muretsema selle pärast, et nutitelefon kukub hoidikust välja või saab kahjustada. Toode on läbimõeldud disainiga, mis tagab täieliku stabiilsuse ka raskel maastikul liikudes. Libisemisvastased elemendid kaitsevad teie seadet kriimustuste ja löökide eest.

Mugav ühe käega telefoni juhtimine

Lisatarvik on disainitud selliselt, et selle peale saab mugavalt asetada oma nutitelefoni ja ühe käega eemaldada – vajuta vaid spetsiaalset nuppu. Samuti saate kohandada oma telefoni asendit vastavalt oma vajadustele ja eelistustele. 360° pöörleva pea ja iminapa aluse abil saate hõlpsalt reguleerida vaatenurka õige nurga alla. Samuti saate oma telefoni ilma probleemideta sisse või välja suumida.

Keerulisus igas detailis

Laadige seadet mugavalt ja turvaliselt autos. Easy Control Clamp autokinnitusel on praktiline avatud port, mis võimaldab telefoni hõlpsalt ühendada. Sa ei pea enam muretsema, et ei saa nutitelefoni laadimise ajal hoidikut kasutada! Veelgi enam, saate reguleerida hoidiku laiust vastavalt oma seadmele, et see sobiks enamiku turul leiduvate mudelitega.

Tootja Baseus
Mudel SUYK020001
Materjal ABS + alumiiniumisulam
Värv Must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles