Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Baseus Easy Control Clamp autohoidik iluvõre / kokpiti jaoks (must)

  • 23.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 8 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1456293
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Baseus Easy Control autoklamber

Kasutage SUYK000001 hoidiku kahte erinevat paigaldusmeetodit ja kohandage seda vastavalt oma vajadustele. Selle saab asetada armatuurlauale või õhuava peale, et see sõitu ei segaks. Reguleeritav, sealhulgas 360° pööramine, et see vastaks ideaalselt teie vajadustele. Kinnitust on uskumatult lihtne kasutada ja see kaitseb teie nutitelefoni täielikult kukkumiste ja kriimustuste eest.

.product/7/6/21667/2

Stabiilsus ja vastupidavus

Sõitke enesekindlalt kõige ekstreemsematel marsruutidel. Kolmnurkne disain tagab täieliku stabiilsuse ka ebatasasel maastikul sõites. Kummist padjad kaitsevad kriimustuste ja kahjustuste eest. Telefoni hoidikust vabastamiseks tuleb vajutada spetsiaalsele vabastamisnupule, nii saad olla kindel, et telefon kogemata oma asendit ei muuda.

.product/7/6/21667/4

Laadimine probleemideta

Te ei pea enam otsima oma autos turvalist kohta, et seda laadimiseks ühendada. Easy Control Clamp autokinnitusel on avatud port, mis võimaldab seadme sujuvalt ühendada. Püsige maailmaga ühenduses ja reisige südamerahuga tuhandeid miile.

.product/7/6/21667/8

Vaieldamatu funktsionaalsus

Valige teile kõige mugavam lahendus. Armatuurlaual olev hoidikukinnitus, erinevalt tavalistest autohoidjatest Baseus SUYK000001, paindub alla ilma teed blokeerimata ja annab õige nurga. Sel juhul saate selle paigaldada ventilatsioonivõrele. Seda kõike selleks, et saaksid edasisi kilomeetreid vabalt ja keskendunult läbida.

.product/7/6/21667/5

Mitmekülgsus

Hoidik sobib peaaegu igale autole, kinnitage see lihtsalt ventilatsiooniresti või kabiini külge. Sa ei pea muretsema nende kriimustuste pärast, kõik on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, et vältida kriimustusi. Käepidemete laius võimaldab paigaldada seadmeid diagonaaliga 4,7" kuni 6,7", mistõttu sobib see enamikule turul saadaolevatele nutitelefonimudelitele.

.product/7/6/21667/1
Bränd Baseus
Nimi Autohoidik Baseus Easy Control Clamp (komplekt)
Materjal PC+ABS
Värv Must
Paigaldusmeetod Liim/klamber
Fikseeritud asendi keskpunkt Konsool/õhu väljalaske
Ühilduvus Kõik seadmed 4,7-6,7 tolli
Omadused
Paigaldusmeetod
Täiendav laadimisrežiim Mitte ühtegi
Ühendus Standard
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles