Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Baseus Display USB-C–USB-C kaabel, 100 W, 2 m (must)

  • 17.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 6 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1456257
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Baseuse USB-C–USB-C kaabel

Funktsiooniga kuvakaabli abil saate oma nutitelefoni koheselt laadida ja faile hämmastava kiirusega edastada. USB-C-kaabel toetab 100 W ülikiiret PD-laadimist. Tänu sisseehitatud ekraanile saate regulaarselt kontrollida toiteallikat. Toode on vastupidav ja vastupidav väiksematele kahjustustele ning selle täiustatud kiip tagab täieliku ohutuse kasutamise ajal, kaitstes täielikult kõiki seadmeid kahjustuste eest.

0011Baseus/CATSK-C01/5

Kiire laadimise tehnoloogia

Enam pole vaja lõputult oodata, kuni telefon laadib. Tootel on uskumatult kiire 100 W PD-laadimisvõime, mis tähendab, et see suudab näiteks taastada umbes 60% teie nutitelefoni energiast vaid mõnekümne minutiga. Tootel on lai ühilduvus ja see sobib enamiku Xiaomi, Huawei ja Samsungi mudelitega.

0011Baseus/CATSK-C01/1

Digitaalne ekraan

Vaid ühe pilguga saate kontrollida oma praegust laadimiskiirust. Kaabel on varustatud väikese, kuid kergesti loetava ekraaniga, mis kuvab selle võimsust reaalajas. Kontrollige selle toimivust oma vabal ajal ja nautige pidevat juurdepääsu kasulikule, kuid usaldusväärsele teabele.

0011Baseus/CATSK-C01/2

Ideaalne viimistlus

Praktiline ja läbimõeldud disain vastutab eelkõige stabiilse laadimise eest. See koosneb 8 tinatud vasesüdamikust, tagades veelgi parema juhtivuse ja palju väiksema takistuse. Lisaks on pistik disainitud selliselt, et mahub probleemideta igasse porti, isegi lisakaanega. See tagab veelgi turvalisema ja töökindlama laadimise.

0011Baseus/CATSK-C01/6

Täielik kaitse

Kaabel on valmistatud kvaliteetsest plastikust ja tagab kauakestva kasutusmugavuse. Purunemisele kalduvad komponendid on optimaalselt kaitstud igasuguste kahjustuste eest. Tsingisulamist pistikud on vastupidavad oksüdatsioonile, kulumisele ja ülekuumenemisele. Nailonpunutis kaitseb kaablit paindumise ja venimise eest, andes sellele erakordse tugevuse ja paindlikkuse.

0011Baseus/CATSK-C01/3

Tootja Baseus
Mudel KATSK-C01
Võimsus 100 W
Materjal Tsingisulam + nailonist punutis
Värv Must
Liides 2 USB-C porti
Pikkus 2 m
Omadused
Kiirlaadimise standard Toitevarustus
Laadimisvõimsus (W) 100
Pikkus 2 m
Ühenduse tüüp USB-C – USB-C
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles