Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Baseus Display USB-C-kaabel, 66 W, 1 m (roheline)

  • 16.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5.66 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1456942
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Baseuse USB-C-tüüpi kuvakaabel

Funktsiooniga kuvakaabli abil saate oma nutitelefoni koheselt laadida ja faile hämmastava kiirusega edastada. Samuti kasutab see kiireks laadimiseks 66 W võimsust. Tänu sisseehitatud ekraanile saate regulaarselt kontrollida toiteallikat. Toode on vastupidav ja vastupidav väiksematele kahjustustele ning selle täiustatud kiip tagab täieliku ohutuse kasutamise ajal, kaitstes täielikult kõiki teie seadmeid kahjustuste eest.

Kiire laadimine

Te ei pea enam igavesti ootama, kuni telefon laadib. Toode tarbib 66W voolu, seega suudab Huawei Mate laadida 30-70% umbes 30 minutiga ja Xiaomi Mi 10-60% sama ajaga. Tootel on lai ühilduvus ja see sobib enamiku Xiaomi, Huawei ja Samsungi mudelitega.

Ekraan

Vaid ühe pilguga saate kontrollida oma praegust laadimiskiirust. Kaabel on varustatud väikese, kuid selge ekraaniga, mis kuvab selle võimsust reaalajas. Järgige seda oma vabal ajal ja nautige pidevat juurdepääsu kasulikule, kuid usaldusväärsele teabele.

Tahke

Praktiline ja igati läbimõeldud disain vastutab eelkõige stabiilse laadimise eest. See koosneb 5 tinatud vasesüdamikust, tagades veelgi parema juhtivuse ja palju väiksema takistuse. Lisaks on pistik konstrueeritud nii, et see mahub probleemideta igasse porti isegi lisakaanega. See tagab veelgi turvalisema ja töökindlama laadimise.

Ohutus

Kauakestva mugavuse tagamiseks on kaabel valmistatud kvaliteetsest plastikust. Purunemisohtlikud osad on optimaalselt kaitstud kahjustuste eest. Tsingisulamist pistikud on vastupidavad oksüdatsioonile, kulumisele ja ülekuumenemisele. Nailonpunutis kaitseb kaablit paindumise ja venimise eest, andes sellele erakordse tugevuse ja paindlikkuse.

Bränd Baseus
Mudel CASX020006
Võimsus 66 W
Materjal Tsingisulam + nailonist punutis
Värv Roheline
Liides USB-USB-C
Pikkus 1 m
Omadused
Kiirlaadimise standard Kiirlaadimine
Laadimisvõimsus (W) 66
Pikkus 1 m
Ühenduse tüüp USB-A - USB-C
Värv roheline

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles