Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Baseus Crystal Shine USB-C–USB-C kaabel, 100 W, 2 m (sinine)

  • 14.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1456821
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Baseus Crystal Shine Series kiirlaadimis- ja andmekaabel

Tutvustame Baseus CAJY000703 kiirlaadimis- ja andmekaablit. Universaalse USB-C väljundiga saate telefoni või sülearvuti lihtsalt laadida. Maksimaalne võimsus 100 W võimaldab koheselt täiendada seadme energiavarusid või edastada andmeid sama kiiresti.

Andmete samaaegne allalaadimine ja edastamine

Seadmete kohese laadimise eest vastutavad toetatud standardid – kiirlaadimine ja toiteedastus kuni 100 W. USB-C väljund võimaldab teil täiendada nutitelefoni, sülearvuti või isegi Nintendo Switchi konsooli energiavarusid. Veelgi enam, andmeedastuskiirus kuni 480 Mbps tagab välkkiire failiedastuse teie valitud allikate vahel.

Kvaliteetsed materjalid

Kas teid häirivad pidevalt kahjustatud laadija kontaktid? CAJY000703 kasutab vastupidavuse suurendamiseks punutud kaablikest. Veelgi enam, pistiku ja kaabli ristmikul kasutatakse spetsiaalset tugevdust, mis muudab kogu konstruktsiooni paindumis- ja venituskindlaks. Kasutatavad lahendused tagavad selle, et sees peidetud 8-sooneline kaabel on väga vastupidavas keskkonnas, tagades pikaajalise töö ilma vahetust vajamata!

Stiilne, mugav disain

Baseus Crystal Shine sari on funktsionaalsuse ja stiili kombinatsioon. 2 meetri pikkune kaabel muudab selle kasutamise paljudes olukordades lihtsaks. Sa ei pea enam istuma pistikupesast poole meetri kaugusel! Lisaks võimaldavad mitmed värvivalikud valida midagi spetsiaalselt enda jaoks!

Direktor Baseus
Mudel Kristallide seeria CAJY000703
Edastamise kiirus kuni 480 Mbit/s
Maksimaalne koormus kuni 100 W
Ühenduse tüüp USB-C – USB-C
USB standard USB 2.0
Pikkus 2 m
Värv Sinine
Omadused
Kiirlaadimise standard Toitevarustus
Laadimisvõimsus (W) 100
Pikkus 2 m
Ühenduse tüüp USB – välk
Värv sinine

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles