Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Baseus Crystal Privacy Protection karastatud klaas 0,3 mm iPhone X/XS jaoks

  • 14.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1463078
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Karastatud klaas Baseus Crystal Privacy Protection 0,3 mm paksune iPhone X/XS jaoks.

Kaitske oma nutitelefon ja kaitske oma privaatsust. Baseuse kaubamärgi karastatud klaas on vaid 0,3 mm paksune ja erakordselt vastupidav. See kaitseb ideaalselt teie telefoni ekraani. See sobib ideaalselt iPhone X-i ja XS-iga, ei mõjuta kasutatavust ja on väga lihtne paigaldada. Lisaks aitab spetsiaalne toonitud filter teil kaitsta teie privaatsust.

-Baseus/SGJC110602/1

Muljetavaldav vastupidavus

Baseuse karastatud klaas kaitseb teie iPhone'i ekraani usaldusväärselt. See muudab selle vastupidavaks löökidele ja kriimustustele. Te ei pea enam muretsema, kui teie telefon kukub maha või panite selle kogemata koos võtmetega taskusse! Oluline on märkida, et iga toode on selle kõrge kvaliteedi kinnitamiseks läbinud range testimise. Tehke oma panus tõestatud lahendustele ja veenduge, et teie nutitelefon on usaldusväärselt kaitstud!

-Baseus/SGJC110602/2

Loodud teie iPhone'i jaoks

Lisaseade on mõeldud spetsiaalselt iPhone X ja XS jaoks. Klaas sobib ideaalselt nutitelefoni ekraaniga ning selle servad on ümarad ega paista silma. Lisaks kaitseb sisseehitatud kate mikrofoni ja kõlareid tolmu eest. Aksessuaar ei mõjuta kuidagi ka kuvatava pildi kvaliteeti ning raamita disain tagab laia vaatevälja.

-Baseus/SGJC110602/3

Kasutusmugavus

Komplektist leiate lihtsalt kasutatava tööriista, mis aitab teil tarviku paigaldada. Ärge muretsege, et see viltu kleepub või selle all on õhumulle! Klaasil on ka spetsiaalne kate, mis kaitseb seda sõrmejälgede eest ja muudab puhastamise lihtsamaks. Aksessuaar kaitseb ka silmi – isegi pikaajalisel kasutamisel. Kui see on installitud, saate ka Face ID funktsiooni ilma probleemideta kasutada.

-Baseus/SGJC110602/4

Teie privaatsuse huvides

Hankige kindlustunne, et ükski soovimatu inimene ei kahtlusta, mida te oma telefonis teete. Toonitud filtriga karastatud klaas muudab pildi sinu nutitelefoni ekraanil nähtavaks vaid kuni 28° nurga all. Kuigi näete kõike suurepäraselt, näevad teie lähedased ainult tumedat ekraani!

-Baseus/SGJC110602/5

Kaasas

  • Kurnatud klaas
  • Paigaldustarvikud
Tootja Baseus
Mudel SGJK110602
Värv Läbipaistev
Paksus 0,3 mm
Ühilduvus iPhone x/xs
Omadused
Värv

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles