Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Baseus Crystal kaitsekomplekt, läbipaistev ümbris ja karastatud klaas iPhone 14 Plus jaoks

  • 12.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.33 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1458945
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Baseus kristallselge kaitseümbris ja karastatud klaaskomplekt iPhone 14 Plus jaoks (läbipaistev)

Pakkuge oma nutitelefonile maksimaalset turvalisust. Läbipaistvast korpusest ja karastatud klaasist koosnev Baseus Crystal kaitsekomplekt kaitseb teie telefoni tõhusalt kahjustuste eest ja hoiab teie seadme korraliku väljanägemise eest. Komplekt ühildub iPhone 14 Plusiga.

Oma telefoni eest hoolitsemine

Kas kukkusite telefoni kogemata maha? Unustage stress, mis selle sündmusega kaasneb! Signatuur Baseuse ümbris on valmistatud vastupidavast ja väga elastsest materjalist, nii et see pehmendab kukkumisi ja kaitseb teie seadet 50% paremini kui tavaline ümbris. Uus Air Armor süsteem on loodud teie nutitelefoni objektiivi kaitsmiseks. Lisaks on täiustatud servadel 0,1 mm paksused õhkpadjad, mis suurendavad veelgi vastupidavust kahjustustele, hoides korpuse õhukesena.

Esteetiline välimus

Baseus Crystal korpuse puhta välimuse säilitamiseks on läbi viidud üle 10 000 laboratoorse testi. See võimaldas heaperemehelikult valida kvaliteetseid kolletumiskindlaid materjale. Olenemata sellest, millises keskkonnas toodet kasutate, ei pea te muretsema selle esteetilise välimuse kaotamise pärast. Oleofoobne kate kaitseb korpust kasutusjälgede, näiteks sõrmejälgede ja higiplekkide eest. Korpus on vaid 0,3 mm paksune ja sobib ideaalselt iPhone 14 Plusiga.

Läbimõeldud disain

Baseus Crystal ümbris hajutab soojust tõhusalt, nii et sa ei pea muretsema seadme ülekuumenemise pärast. Teie mugavuse huvides on korpusel nuppude jaoks väljalõiked. Pealegi, kuna toode on väga õhuke, saad mugavalt kasutada juhtmevaba laadijat ja laadida telefoni ilma korpust eemaldamata. Korpus kasutab ka karastatud klaasi, nii et iga nutitelefoni osa on võimalikult kaitstud. Klaasi kasutamine on äärmiselt lihtne. Kõik teie mugavuse huvides!

Sisaldab:

  • Läbipaistev korpus
  • Kurnatud klaas
  • Kasutusjuhend
Tootja Baseus
Nimi Üliõhuke Baseus Crystal seeria ümbris
Mudel ARJB010002
Materjal PC
Tootmistehnoloogia Survevalu
Värv Läbipaistev
Suurus 6,7 tolli
Ühilduvus iPhone 14 pluss
Omadused
Korpuse mudel iPhone 14 Plus
Värv läbipaistev

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles